2012. október 31., szerda

TVD-4x06-We All Go A Little Mad Sometimes TARTALOM!!!


Elena elkezd ilyesztő dolgokat hallucinálni, amiktől zavarodott lesz, és ami egy súlyos hiba elkövetéséhez vezeti. Miután Klaus aggasztó híreket ad Stefan tudtára Elenáról, az ügyeket saját kezébe veszi. Shane professzor elmeséli Bonnie-nak és Damon-nek egy ősi boszorkányság történetét. Klaus és Stefan segítségével Jeremy egy új fejezetet kezd el az életében. Elena egy fájdalmas és személyes vallomást tesz Stefan-nak. Matt egy meglepő és új hírt közöl Damon-nek Shane professzorról.

TVD-4x05-The Five Jelenetek!

A fenti videóban Elena-ékat láthatjuk, ahogy megérkeznek az egyetemre! 


 
Ebben a videóban Stefan és Damon beszélgetését láthatjuk! Damon-ék azt hiszik, hogy Connor meghalt a robbanásban, de Liz telefonhívása ezt megcáfolja!

TVD_4.évad Karakterposzterek!!!

Meghoztam a többi 4.évados egyéni karakterposztert! Figyeljétek Jeremy tetkóját!
(Mint mindig: katt a képre és már láthatod is!)

TVD-4x05-The Killer TARTALOM!!!


Stefan és Klaus kénytelen összefogni, hogy visszatartsák azt a fenyegetést, amit Connor a városra szabadított. Mikor Connor a Grillben túszul ejti Mattet, Aprilt és Jeremyt, Stefan és Damon más-más módon akarják megoldani az ügyet és Elena ismét két tűz közé kerül. A dolgok erőszakos fordulatot vesznek, miután Klaus egyik hibridjét, Deant küldi Connor ellen. Carolinet meglepődik, mikor meglátja Hayleyt a Lockwood házban. Bonnie Shane professzor segítségével próbál túllépni múltbéli tettein.

TVD-4x06-We All Go a Little Mad Sometimes EPIZÓDKÉPEK!!!

Megkaptuk az eddigi leghosszabb című 4x06 epizódképeit! Nem nagyon szeretem ezeket a hosszú címeket, mert a kis-képen rosszul mutatnak! Na mindegy, az epizód elég érdekesnek tűnik! :) (Mint mindig: katt a fenti képre és már láthatod is!)

2012. október 26., péntek

"Legyél te a hét rajongója!" EMLÉKEZTETŐ!!!!


Szia! Szeretnél "A Hét Rajongója" lenni??? 
Nincs más teendőd, mint hogy küldj magadról egy képet (példa) az alábbi e-mail címre és írd mellé a nevedet + egy SAJÁT Vámpírnaplós témájú idézetet(1 mondat)! Ha az aktuális héten a tiéd a legjobb idézet, akkor azon a héten te leszel "A Hét Rajongója" és a képed kikerül a főoldalra a másik hét kezdetéig! (A képek lehetőleg jó minőségűek legyenek!)

Jelentkezés: thevampirediaries@freemail.hu

Szeretettel várunk mindenkit!!!

TVD-4x03-The Rager(A házibuli) MAGYAR FELIRAT!!!


(Köszönet érte rhenie-nek!)

TVD-4x04-The Five BŐVITETT ELŐZETES!!!!!!

2012. október 25., csütörtök

TVD-4x04-The Five PROMO!!! HALLOWEEN-i KÜLÖNKIADÁS!!!!!!!


(MP4 - RAPIDGATOR)

(AVI - RAPIDSHARE)

(MP4 - TORRENT)

MAGYAR FELIRAT LETÖLTÉS
HAMAROSAN

TVD-4x05-The Killer EPIZÓDKÉPEK!!!

Megérkeztek a 4x05-The Killer epizódképei! A képeken láthatjuk Damon és Stefan vitáját, Bonnie és Shane professzor társalgását, valamint Haley-t is! Megjegyzem, hogy Caroline-nak nagyon jól áll a bőrkabát! :) (Gondolom, már mindenki tudja, de katt a fenti képre és már láthatod is!)

2012. október 21., vasárnap

TVD-4x03-The Rager JELENET!!!

TVD-4x04-The Five TARTALOM!!!


Elena, Damon és Bonnie ellátogatnak a Whitmore Főiskolára, ahol találkoznak Shane professzoral, aki Bonnie nagyija halála után, átvette az okkult tudományokkal foglalkozó részleget. Egy egyetemi jelmezes bulin - ahol kedvenc gyilkosodnak kell beöltözni - Damon nekilát, hogy megtanítsa Elenanak miként igyon úgy embervért, hogy ne okozzon fájdalmat. Mikor Stefan faggatni kezdi Klaust Connor szándékairól, Klaus elmesél egy nagyon régen történt összetűzést egy nagy erejű vámpírvadász csapattal, de végül Rebekah lesz az, aki megdöbbentő információt oszt meg Stefannal.

2012. október 19., péntek

Karácsonyi epizód!!!!!!!!!!!! :)


Végre teljesült a vágyam, és ha minden igaz, akkor a TVD 4x09. vagy 4x10.epizódjában megérkezik karácsony Mystic Falls-ba! :) Vajon lesz ajándékozás? és karácsonyfa? na meg karácsonyi zene?? :)
(A fenti képet Ian Somerhalder tette közzé! Kattra megnő!)

TVD-4x03-The Rager Bővített Előzetes!!!

TVD - 4x02 - Memorial LETÖLTÉS!!!!!!!


(MP4 - RAPIDGATOR)

(AVI - RAPIDSHARE)

(MP4 - TORRENT)

MAGYAR FELIRAT LETÖLTÉS
(Köszönet érte Brittany-nek és Klaus-nak)

2012. október 16., kedd

TVD-4x04-The Five Epizódképek!!!


Elhoztam nektek a 4.évad 5.részének epizódképeit! Elvileg erre a részre mondták, hogy nagyon ütni fog! Kíváncsian várjuk! Mindenesetre az  új helyszínek és a visszaemlékezések biztatóak! Ebben az epizódban tűnik fel az 1100-as visszatekintésben Alexander, a vámpírvadász! (Katt a fenti képre és már láthatod is!)

TVD-4x02-Memorial Jelenet!!!

2012. október 12., péntek

2012. október 9., kedd

TVD Season4 ÚJ POSZTEREK!


Kaptunk 3 új 4.évados posztert az új szerelmi háromszög szereplőiről! :) Valószínűleg majd a többiekről is érkezik és akkor azokat is feltöltöm! /katt a fenti képre és már láthatod is/

2012. október 8., hétfő

TVD-Season 4 ITV2 Promo!


 
Az ITV2 is promózza a sorozatot, mely szerintem nagyon jól sikerült! A videóban láthatóak új jelenetek (4x01-4x02)! Nagyon izgalmas lesz! :) Már csak 4 nap és letölthető az első rész!!! (4x01)

2012. október 5., péntek

4x01-Growing Pains Kanadai Előzetes!


Megérkezett a 4x01 kanadai előzetese! Új jelenetek nem nagyon vannak benne, legfeljebb 1-2 pillanat! Sajnos a videó minősége nem túl jó, de ha lesz jobb, akkor azt is felrakom!

TVD-4x03-The Rager HIVATALOS TARTALOM!


Connor nem hátrál és tovább próbálkozik, hogy feltárja Mystic Falls relytélyeit, próbálja meggyőzni Jeremyt, hogy dolgozzon vele. Meredith segítségével, Damon és Klaus kérdőre vonják Connort, de a párbeszéd halálos kimenetelű lesz. Elena elhatározza, hogy befejezi az iskolát és végzős évét eltölti a Mystic Falls-i középiskolában, Caroline és Matt támogatásával. Rebekah érkezése az iskolába még jobban nehezíti Elena számára, hogy kontrollja haragját, de a lány belássa, hogy a Rebekah-val való összecsapás nagyon is veszélyes lehet. Később, Rebekah rádöbben, hogy mennyire egyedül van, így az új lánnyal, April-lel veszi fel a kapcsolatot. Stefan elviszi Elenát egy izgalmas motorozásra, megmutatva ezzel, hogy a lány élete még így is lehet vicces. Tyler-t meglepi egy ismerőse, Hayley, egy vérfarkas, aki segített a fiúnak megtörni a Klaus-hoz való kötődését. Stefan Caroline-hoz fordul egy együtt érző tanácsért.

TVD-S04- Exclusive Poster!

/katt a képre és már láthatod is/

TVD-4x03 The Rager Epizódképek


Megkaptuk a 4x03 epizódképeit! Az egyik képből már kiderül, hogy Klaus szerepelni fog ebben az epizódban, tehát szerintem a 4x02 végén fogja visszakapni a testét! /katt a képre és már láthatod is/

2012. október 4., csütörtök

Glamour Magazin - NINA


A novemberi Glamour magazinban, 7 képen, Nina Dobrev látható! Ezeket most ti is megtekinthetitek, méghozzá HQ minőségben! /katt a fenti képre és már láthatod is/

2012. október 2., kedd

TVD HírKedd!


- Stefan a 4x03-ban fog először motorozni!

- A 4x08-4x09-ben Micah Parker fogja életre kelteni Adrian karakterét! (Többet nem tudni róla!)

- A 4x07-ben ismét láthatjuk a Miss Mystic Falls szépségversenyt! Az epizódban a legendás Delena táncot is újra láthatjuk! Klaus-Caroline táncra ne számítsunk!

- A 4x03-ban hőseink ismét iskolába mennek!

- A 4x04-ben Klaus már biztos, hogy a saját testében lesz!

- A 4x04-ben Paul Telfer fogja alakítani Alexander, a vámpírvadász karakterét! Egy kb. 1000éves visszatekintésben fog feltűnni!

- Stefan láthatjuk egy visszatekintésben a II.világháborúban!