2010. május 19., szerda

Nina Dobrev Interjú



Nina Dobrev, a The Vampire Diaries sorozat egyik főszereplőjét, Elena Gilbert-et formálja meg. Most megtudhatjátok hogy Nina hogy lett a sorozat Elena-ja.
Nina azok között volt, akiket elsőnek hívtunk vissza a lány szerepére.” – mondja Julie Plec, executive producer. “Akkor éppen beteg volt, és nem igazán érdekelt minket annyira, hogy megnézzük mégegyszer. Aztán Nina hazament Toronto-ba, felvette magát egy videóra, s elküldte nekünk azt. Annyira profi volt, hogy leesett az állunk.” – Nina elmondta, nagyon jó érzés volt, hogy harcolnia kellett a szerepért, addig amíg meg nem kapta.
A 21 éves, bolgár származású és Kanadában felnövő Nina Dobrev szinte az egész világot bejárta. Tornászként ugyanis sok helyre elutazott a versenyek miatt. Tizenhat évesen kapta meg első szerepét a Degrassi: The Next Generation című sorozatban. Három évad után viszont kapott egy még nagyobb szerepet, s ez hozta meg neki a sikert: The Vampire Diaries.

“Elena nem egy egydimenziós gimis lány, akit csak a fiúk és a ruhák érdekelnek. Egy bátor és erős lány, aki mindig kiáll a szerettei mellett.”



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése