2011. július 17., vasárnap

VD Season 3 SPOILEREK!!!!!


VIGYÁZAT!!! SPOILER VESZÉLY!!!

-Ahol lezárult az utolsó epizód, ott a 3.évad első részében lesz egy kis időbeli ugrás, amit követően már Elena 18.szülinapi ünnepségén találjuk magunkat! Bár a készítők szerint, az ünnepség nem lesz zavartalan!
-Most már Elena nagykorú, tudd gondoskodni magáról és Jeremyről! Egyedül élnek a házban!
-Az évad folyamán Elena egy nagyon-nagy mély vonzalommal fog küszködni Damon iránt!
-Már elkezdték a 3.évad forgatásást!
-A 3x03-ban egy új mellékszereplő fog jönni a sorozatba! A neve Becky, aki egy vad, gyönyörű, romlott vámpír, Stefan sötét vámpír múltjából! Azért jön Mistyc Fallsba, hogy fellobbantsa a régi szerelmét Stefan-nal!
Becky a gimibe fog járni és elég sok összetűzése lesz Caroline-nal! Mindent el akar venni Caroline-tól amiért eddig dolgozott!
-Egy új vérfarkas fog érkezni a városba, akit David Gallagher! A szereplő neve Ray Sutton és Klaushoz fog kapcsolódni! Tennesseeben fog vele találkozni Klaus és elvileg Stefan is ott lesz! Állítólag 2 epizódban biztos szerepelni fog!
-A 3.évad elején visszatekintünk a Chicago-i  múltba, ahol Stefan sötét múltjába kapunk bepillantást és ahol megismerjük Becky-t!
-Damon tesz valamit Elenának szülinapja alkalmából?: Ausiello: Hát, semmit. Ez a TVD. Ne várjatok tortát és ajándékokat, ha engem kérdeztek. Elena nem nagyon van partihangulatban. Más fontosabb dolgok nyomják a lelkét.
-Becky, Stefan múltjának egyik kulcsszereplője, aki beépült a Mystic Falls-i gimibe, hogy megtalálja régi szerelmét (Stefant) és újraéleszthesse szerelmüket, és eltávolítsa a riválisokat! Elég gonosz lesz szegény Caroline-nal!
-Caroline és Tyler közt, barátságból - szerelem fog kialakulni, ami a szülők közt háborút robbant ki! (Vérfarkas+vámpír=háború!)

1 megjegyzés:

  1. AAA:D ez eddig jó:D meg nekem az egyik kedven színészem David Gallagher:D a 7. menyországba láttam elöször azóta "követem":D

    VálaszTörlés