2011. december 6., kedd

Boldog Mikulást minden kedves rajongónak és oldal látogatónak :)

Ehhez a kis képhez jár egy aprócska hír is az újabb részekhez még pedig a következőt lehet tudni a ránk váró részekről:

"Szeretnénk egy új szerelmi történetet a sorozatban. Kezdenek unalmasak lenni a megszokott párosok. Persze megígértük, hogy a harmadik évad Elena és Damon éve lesz és ez nem is változott meg, viszont a másik főszereplő fiú fog rálelni a szerelemre. Egyenlőre a rajongóknak sajnos várniuk kell januárig, hogy megtudják, vajon ki is, de a várakozás megéri rengeteg új szereplő lesz, ezzel is egyre izgalmasabbá tévén a történetet."

Nyilatkozta Kevin Williamson. :)

Nos kíváncsian várjuk, hogy ki lehet vajon a "másik főszereplő fiú".
Szerintetek kit értenek ez alatt? Írjátok meg kommentbe, kíváncsi vagyok, ki mit gondol :) Szerintem Damon lesz :) de lehet hogy Matt, szóba jöhet természetesen Stefan és Jeremy is. De nem kizárt, hogy akár Klaus is lehet...

7 megjegyzés:

  1. szerintem, a "másik főszereplő fiún" Stefan-t értik.. mivel Damon-on meg rajta kívül nincsen főszereplő fiú, csak mellékszereplő :))

    VálaszTörlés
  2. az én megérzéseim szerint Klaus lesz, hiszen már Ő is főszereplőnek számít. :)

    VálaszTörlés
  3. szerintem matt vagy klaus

    VálaszTörlés
  4. Az azért furcsa lenne, ha Stefan(aki egyépként még mindig érzéketlen) beleszeretne valakibe... dehát... bármi megeshet még.

    VálaszTörlés
  5. az volt a vicc hogy tavaly a második évad végén még kathrine is bement a házba úgy hogy nem is volt behívva xD igazából stefan fog rálelni vkire én gondolom hogy az klaus testvére vagyis a huga lesz az :D

    VálaszTörlés
  6. szerintem stephan... aki rájön hogy még mindig szereti ketherint :D na az egy jó kis csavar lenne... :)

    VálaszTörlés