2013. április 3., szerda

THE CW UPFRONT 2013 - The Originals SPIN-OFF SOROZAT!!!


Mint ahogy minden évben, idén is megrendezik a külföldi UpFronts-okat! Ezeken a rendezvényeken minden csatorna, bemutassa a berendelt 2013/14-es sorozatötleteihez készült 1x01-Pilot epizódot, melyet megnéz egy tesztközönség és a fejesek eldöntik, hogy adnak-e esélyt a sorozatnak vagy sem. Ha igent mondanak, akkor zöld utat kap az adott sorozat félévada, azaz a 13 epizód! (A Tovább után a folytatás!)

Az országos csatornák (The CW, NBC, FOX, ABC, CBS) - amik szerintem a legfontosabbak - UpFronts-ai általában május közepén szoktak lenni. Idén pont úgy esik, hogy TVD fináléjának hetében lesznek! Amennyiben berendelnek egy sorozatot, ahhoz le is adnak egy rövidke, kb. 15-50 másodperces előzetest, amit megnézve már könnyebben eldönthetjük, hogy fogjuk-e nézni a sorozatot, vagy nem. A CW UpFront panelje Május 16.-án reggel lesz, ami azt jelenti, hogy aznap estefele megtudjuk, hogy mi lesz a következő évad választéka. Mivel a The Originals tesztepizódját (1x00) leadják nekünk a TVD 4x20.epizódjaként, ezért ha be is rendelik a sorozatot, max. 1képet meg lehet, hogy egy rövidke, kb.10-15 másodperces Teaser előzetest kaphatunk. Mert ugye az 1x01.epizódját csak a nyáron kezdik el forgatni, úgyhogy új jeleneteket nem várhatunk.
Mindenesetre én már nagyon várom a Május 16-ot, mert akkor lesz a TVD 4.évad fináléja ami minden bizonnyal nagyon izgalmas lesz és a CW UpFront-ja is, melyen kiderül hogy jövőre nézhetjük-e az Ősiek külön sorozatát!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése