2013. május 26., vasárnap

VÉGE A 4.ÉVADNAK!!!


Külföldi idő szerint Május 16.-án véget ért a Vámpírnaplók 4.évada!!!
Véleményem szerint egy nagyon jó évadon vagyunk túl, bár voltak benne kisebb hullámvölgyek. Az első félévadnak elképesztő hangulata volt, minden epizód pörgős, akciódús, fordulatos volt. Majd a téliszünet után kicsit visszább esett ez a hangulat. Talán a túl sokáig húzták-nyújtották ezt a gyógyíros témát, sőt a végén olyas valaki ”vette be”, akire senki sem számított volna. Reménykedtem benne, hogy ezt a Silas-os témát még ebben az évben lezárják, de sajnos nem így lett. Most akkor jövőre megint felveheti bárkinek az alakját és senki sem fogja tudni, hogy ő valójában Silas. :/ Legalábbis az első 3-4 részben biztos nem! Bár Damon okos fiú! Nála senki sem ismeri jobban Stefan-t! Hogy miért is mondom ezt? Ugyebár most az évad végén kiderült, hogy Silas, Stefan hasonmása, aki Stefan-t egy vaskoporsóba zárva, belelökte a folyóba! Szóval ezért gondolom, hogy most majd elakarja játszani Stefan-t, meg még ki tudja kicsodát! Szerintem Damon-t nem lesz könnyű meggyőzni és véleményem szerint ő hamar rájön az igazságra. Csak nehogy baja legyen! Főleg most, hogy végre, igazából összejöttek Elenával!!!
Ha jövőre tudják tartani ezt a színvonalat, amit a finálé mutatott, akkor talán még egy 6.évadot is eltudnék képzelni a sorozatnak!
Egy biztos: Októbertől jó lesz nézni Katherine emberi énjét!!

A nyáron megpróbálok minél több új infót hozni a sorozatról, bár ilyenkor azok is kevesebb számban érkeznek! Július közepén ismét megrendezik a külföldi Comic-Con fesztivált, amin remélhetőleg hőseink is részt vesznek és kiadnak egy rövidke előzetest az 5.évadhoz!
A nyár folyamán biztos lesznek itt az oldalon különböző versenyek és idén megint megrendezzük a Miss TVD Hungary Szépségversenyt, amire reményeink szerint minél többen fognak jelentkezni!

Mindenkinek nagyon jó nyarat kívánok!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése