2010. június 29., kedd

2. évad SPOILER !

Aki nem szeretné tudni az a piros szöveget ne olvassa el ;)
"Nem beszélhetek nagyon róla" mondta Julie Plec, "De az egyik nagy meglepetés, hogy Katherine és Elena szemtől szemben találkoznak."
Hogy érez Nina
azzal kapcsolatban hogy Elenát és Katherine-t is egyszerre kell játszani? -"Két fizetést kell, hogy kérjek majd". Mondta Nina. :)

Arra nem gondoltatok, hogy egy csomóan szeretik Elenát, emiatt Ninát is? De mi lesz ha megjelenik Katherine akit mindenki utálni fog?-

-De nem csak Nina az, aki kettős személyiséget játszik, hanem Ian Somerhalder is, aki Damon két különböző oldalát mutatja meg nekünk.-->"Ez egy érzelmi hullámvasút lesz számomra" jólolta Ian. "Damon Katherinenel egy gyerekes, naiv ember akit annyira izgat hogy vele legyen, de annyira más azzal az érettebb Damonnal szemben, akit Elenával láttok."

A következőkben pedig egy rövid kérdez feleleket olvashattok a David Anders (Elena és Jeremy Nagybácsikája) féle kérdésről.-->
Kérdés: Hallottam arról pletykákat, hogy David Anders szerepelni fog a következő Vámpírnaplók évadban. Kérlek mondd el az igazságot erről.
Ausiello: Ha tudnám, megtenném, de nem lehet. De van amit megerősíthetek: Anders egészen biztosan szereplni fog a következő évad premier epizódjában. ->--Ezt valahogy sejthettük hisz emlékezzetek csak mi történt az évadzáró részben vele... (:(---

Julie Plec elárult még egy fontos dolgot :) az előzőek nem tartalmaztam olyan sok új információt ...mivel ezeket már lehetett sejteni , viszont ezen én is meglepődtem :) ->"Feltűnik egy újabb szereplő: Mason Lockwood, aki a polgármester fiatalabb és klasszabb öccse, aki már kissé elidegenedett a családtól. - mondta Julie. "Általa fogjuk jobban megismerni a Lockwood család hátborzongató titkait."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése