2010. december 10., péntek

Ian S. interjú: Fordításért köszönet Izii-nek :)

Utólag ugyan, de kívánjunk Nagyon-nagyon-nagyon boldog 32. születésnapot Kedvenc "rossz"fiúnknak Ian Somerhalder-nek :) 
Leültünk Ian Somerhalderrel, hogy pár extra infót beszerezhessünk a számítgatásokhoz, ahogy egy kis betekintést is nyerhetünk Damon kapcsolatába Elenával, a kínos helyzetbe Stefannal és az összes veszéllyel (beleértve a vérfarkasokat is), amik a várost fenyegetik.

"Ahol Damon utolsó jelenete véget ért az elmúlt epizódban, az egyik nagyon, nagyon heves helyzet", mondta el Ian. "Úgy értem, Damon alapvetően érezni kezdett, és ez ráijesztett, idegesítő és szokatlan a számára, és már túl régóta próbálja kerülni."

Talán ezek az "érzelmek" arra vezetik Damont, hogy bármi legyen Elenával (nagyon ajánljuk!)? Megkérdeztük Iant, hogy ők ketten végül visszatérnek-e a régi kerékvágásba, miután, tudjátok... Damon megölte Elena öccsét.

"Szerintem elég rázós dolgokon mentek keresztül. Úgy értem, a tettei következetesen hirdetik azt, amit Elena igazán utál, tudod, önzőség, halál és pusztítás. Elena ennek a teljes ellentéte", mondta Ian. Nos, most már látjuk, hogy ez probléma... De szerencsére Damon is. "Szerintem kétségbeesetten a kegyeibe akar férkőzni, és ráébred, hogy mennyire elcseszte."

De Ian elmondta, hogy habár Damon nagyon jóban akar lenni Elenával, ami a legfontosabb jelen pillanatban az az, hogy biztonságban tudja őt, mivel nagy veszély leselkedik rá.

"Damon most fő védelmi pozícióban van jelenleg, és bármit megtenne a kis Elenáért." Elájultam.

Ez kétségtelenül magában foglalja Stefan megmentését a sírból. Amíg a régi Damon kihasználta volna a helyzeti előnyét abból, hogy Elena most vele van, az új Damon nem helyezi a saját szükségleteit előbbre.

"Úgy tűnhet, hogy most, hogy Stefan a sírban van Katherine-nel, távol Elenától, ez a tökéletes helyzet, amiben Damon tudni akarná őt, de nem, ki akarja szedni onnan az öccsét. Nem tudom elképzelni magam bezárva Katherine-nel", közölte Ian. "Szüksége van rá. Szüksége van az öccsére. Bizonyos dolgok jönnek a városba, amit kemény problémát jelenthetnek számukra, és ez a felállás komoly veszélyt jelent mindenre, amit Damon szeret, úgyhogy ez kicsit nehéz időszak számára."

A fenyegetésről beszélve, ami a város felé közeleg, megkérdeztük Iant a pletykáról, hogy igaz-e miszerint Damont megharapja egy vérfarkas.

"Sok vérfarkas rohangál, és ez nem jó dolog. Ezt az egyet határozottan kijelenthetem", jegyezte meg titokzatosan.

Úgy tűnik, hogy várunk és meglátjuk! Még lett volna számtalan kérdésünk, de Iannak sajnos rohannia kellett egy nagyon fontos "TVD" jelenet forgatásra.

"Nagyjából egy órán belül meztelenül ülök a kádban, és Damon habfürdőt vesz gyertyafénnyel és egy pohár borral az epizód végén."

Természetesen, ettől nem tarthattuk vissza.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése