2010. december 22., szerda

Nina. Interjú. :)

"A kedvenc kinézetem, mikor a takaros találkozik az alkalmival és a divatossal. Ez úgy jól összefoglal."

Nina Dobrev két karaktert játszik - egy jót, és a másik gyilkos hajlamút - a CW természetfeletti sorozatában, a The Vampire Diaries-ban. Tisztában van a régi mondással, miszerint a ruha teszi a nőt. A gimis Elena Gilbertként Dobrev csak olyan édes és ártatlan, mint a karaktere farmerjai és pólójai. Vérszívó Katherine-ként viszont 6 inch magas sarkokon és szűk dizájnos rucikban harcol az ellenségeivel. Dobrev saját ízlése azonban valahol a kettő közt helyezkedik el. 

 "Nem vagyok olyan lány, aki szereti a pénzt szórni és minden lehetőségnél vásárolni," mondja az őzike szemű színésznő, aki Bulgáriában született, és Torontóban nőtt fel.
"Az ösztönöm az, hogy kényelmesen öltözzek, és flip-flopban rohangáljak. De a szépségért szenvedni kell, és a magassarkú elképesztő dolgokat tud művelni egy nővel - fesztelen lesz a járása, a beszéde."

Atlantai otthonában, nem túl messze a The Vampire Diaries forgatásától, Dobrev inkább házias, mint díva. Szabadidejét azzal tölti, hogy új receptekkel kísérletezik, és tervezgeti a "New York féle szoba berendezést", amin éppen gondolkozik. Az öröklakás a színésznő első komolyabb befektetése, amióta betört a szakmába, és 2009-ben megkapta Elena és Katherine szerepét. Nem meglepően, alig várja a kettős kihívást, amit a lakása dekorálása és a ruhatárának a rendezgetése jelent. 

"Válogatós vagyok," mondja Dobrev. "Minden egyes darabot a gardróbomban - és a házamban - egyedivé szeretnék tenni, hogy emlékeztessen rá, min mentem keresztül az életemnek azon szakaszában, amikor megvettem. Úgy gondolom, jó, ha mindennek van egy sztorija." Vagy akár kettő.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése