2011. május 6., péntek

VD 2x22 FINALE TRAILER - Damon szenvedni fog! Nem is kicsit!

6 megjegyzés:

  1. szenvedhet csak ne haljon meg...xD

    VálaszTörlés
  2. nem hiszem, hogy meg fog halni:) mert hisz Elenaval és Stefannal ők,3an a főszereplők(mondjuk ettől még nem is olyan biztos), plusz azért Damon rajongótábora elég nagy, szetem egy kicsit még Stefanénál is nagyobb, szóval biztos hogy életben marad(legalábbis nagyon remélem), de arra nagyon kíváncsi vagyok, hogy ezt hogy fogják megoldani:):)

    VálaszTörlés
  3. nem tudja valaki a dal címét(ami a vidóban van)??

    VálaszTörlés
  4. A NAP ÉS A HOLD ÁTKA MEG LETT TÖRVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hiszen klaus átalakult.. ez a vérfarkas harapásos dolog meg ehhez tartozik. nézd mit írnak:
    Damon elrejtette a vérfarkas harapását Elena és Stefan elől. Ez lesz a központi tényező a jövőheti fináléban, mialatt Damon őrülete beköszönt az Elfújta a szél Mystic Falls-i vetítése alatt. “Ez egy nagyon, nagyon érdekes fordulat. Mivel Damon erőszakkal vette rá Elenát, hogy igyon a véréből, és mivel Elena teljesen összetört emiatt, mivel annyira dühös és feldúlt, olyasmit láthatunk, mintha valami bekattant volna Damon agyában, és rájött volna, hogy amit tett, az nem volt helyes. Ez az utolsó lehetősége jót cselekedni – nem akar teherként nehezedni mindenkire. Ő már úgymond kiírta magát a stáblistáról, és nem akarja, hogy emiatt bárki szenvedjen. Elegánsan akar távozni, és próbálja felmenteni magát a bűnei alól, mielőtt meghal. Ez igazából egy nagyon szép epizód.” (Egy kis megjegyzés a Damon rajongóknak: Nina csak annyit mondott, hogy Damon azt hiszi haldoklik. Emlékezzünk rá, hogy Rose nem a vérfarkas harapásba halt bele, hanem Damon kegyelemdöfésébe. Azt se felejtsük el, hogy egy mítosz – a “Nap és a Hold átka” – meg lett törve…)

    VálaszTörlés
  5. már csak 2 nap :D:D:D
    csak... -.-* xD

    VálaszTörlés
  6. Ez a dal:
    Ship Of Fools-Jamie Dunlap :)

    VálaszTörlés