2011. november 2., szerda

Kedves Látogatók!

Itt szeretném utoljára elmondani és többször nem szeretnék válaszolni ezekre a kérdésekre:
új részek csak akkor lesznek az oldalon, amikor a főszerkesztőnk elérhető lesz az oldalon, ez pedig NOVEMBER UTÁN várható.
Sajnálom az addig okozott esetleges fennmaradásokat, de az iskola mellett nem tudok mindig pontosan feltölteni részeket illetve szerkesztő/társszerkesztő NEM vagyok, így nem is tudok feltölteni.
Kérlek titeket, hogy addig türelemmel várjatok, igyekszem minden linket elérhetővé tenni mindig, de az, hogy reklamáltok nekem is rosszul esik. Szerintem elég jól igyekszem ellátni a rám szabott feladatot.
Tehát a lényeg: SAJÁT FELTÖLTÉS NOVEMBER UTÁN VÁRHATÓ AZ OLDALON, ELŐBB NEM.
Mindenkinek a megértését Köszönöm.

2 megjegyzés:

  1. Kedves Szerkesztők/Feltöltők!
    Ezúton szeretnék minden segítő kéznek köszönetet mondani aki eme fantasztikus blog fenntartásában és folyamatos frissítésében részt vesz. KÖSZÖNJÜK!!!
    Szerintem bátran írhatok többes számot, hiszen nagyon sokan vagyunk akik tisztelik, becsülik a munkátokat. Sajnálom, hogy vannak türelmetlen emberkék akik nem tudnak 1-2 napot hiszti nélkül várni a következő részekre. Kérdem én, mit csinálnának, vagy kinek hisztiznének, ha Ti nem csinálnátok ezt az oldalt? Akkor hogy néznék az új részeket? Nekik csak azt tudom javasolni, hogy lehet saját oldalt csinálni és oda felpakolni a részeket, és nincs kinek reklamálni. Míg ez nem történik meg, addig kérek mindenkit, hogy ne cseszegessétek az oldal készítőit! Előre is köszi.
    Nektek készítőknek, pedig csak hálával tartozunk a munkátokért, és ne törődjetek a hisztivel. Köszönjük munkátokat!!!!!!

    VálaszTörlés