2012. június 14., csütörtök

A 4.ÉVAD - Infók!


Mi vár Elenára a 4. évadban?
„Hogyan egyeztethető össze a középiskolába járás a vámpírsággal? Hogyan esel szerelembe, vagy szeretsz ki valakiből? Miként változtatja meg a vámpírság a személyiségedet és az érzéseidet? Nagyon izgatottak vagyunk, amikor felmerülnek bennünk ezek a kérdések, ugyanis ezektől újra úgy érezzük, mintha az első évadot írnánk. Pont olyan, mint mikor Stefan megérkezett Mystic Falls-ba, és próbálta mindenki előtt titkolni, hogy mi is ő valójában. Most meg fogjuk látni, hogy hősnőnk hogyan birkózik meg ezekkel az akadályokkal” – mondta Julie.

Hogy lehet, hogy Klaus még életben van?
„Elárulok valamit, amit még soha nem mondtam ki: a 3. évad végén szándékunkban állt végezni Klausszal” – mondta Julie. „Tavaly megalkottuk a karaktert, és úgy gondoltuk, hogy egy évadnyi harc után hagyjuk hőseinket érvényesülni, és végzünk a gonosszal. De amikor az ember annyira jó színészekkel dolgozik, mint Joseph Morgan, akkor hagynia kell, hogy elragadja a történetírás, és kicsit felülkerekedjen rajta. Egyöntetűen eldöntöttük a 3. évad közepe táján, hogy még nem végeztünk sem Klausszal, sem Joseph-fel. Ugyanígy nem végeztünk még az Ősi vámpírokkal sem. Ahogy Rebekah és Kol bejött a képbe, még több lehetőségünk nyílt. Íróként néha azért végzel egy szereplővel, mert már nem tudod, hogy mit kezdhetnél vele, máskor pedig azért, mert annak a bizonyos szereplőnek a halála nagyon mélyen érintené a többi karaktert. De ha egy olyan szereplőt ölsz meg, akiben még rengeteg lehetőség rejlik, akkor nagy hibát követsz el. Be kellett hoznunk egy csavart a történetbe, és ez volt az, hogy Klaus jelenleg Tyler testében tartózkodik. Így meg is öltük Klaus-t, és nem is!”

Rebekah "vagány csaj" szerepköréről:
„Azért vagyok izgatott Rebekah 4. évadbeli szereplésével kapcsolatban, mert a sorozatunk történetében rajta kívül nem volt másik ilyen típusú lány. Rebekah legbelül nagyon sebezhető, de a kemény külsejével meg tudja mutatni, hogy milyen egy igazi kemény csaj. Most, hogy bele fogunk lépni hőseink végzős iskolai évének második felébe, látni fogjuk, hogy Mystic Falls-ban miként közösítik ki Rebekah-t azért, amit Matt-tel és Elenával tett. Gyűlölni fogja őt Matt is, aki tetszett neki, és természetesen Stefan is, akibe korábban szerelmes volt. Mit fog kezdeni ezzel a helyzettel? Hogy illeszkedik be egy mindenféle képességekkel felruházott vámpír a középiskola világába? Ha végül lekerül az „Akiket a legjobban gyűlölünk a világon” listáról, hogyan fog élni? Milyen lesz az élete?”

Ki lesz a 4. évad storyjának középpontjában?
„Nyilvánvalóan Elena, és az átváltozása lesznek fókuszban, de végre alkalmunk fog nyílni arra is, hogy mélyebbre ássunk más karakterek történetében – az életükben, a vágyaikban, a szerelmeikben. Kihoztuk Matt Donovanből, amit tudtunk, adtunk egy kis időt Bonnie-nak, és Caroline-ből időközben szépen vezető személyiség lett. Hőseink érettségizni fognak, és mindegyikük számára nagy kaland lesz annak az eldöntése, hogy mit is kellene kezdeniük magukkal a középiskola befejezése után. Nagyon izgalmas lesz, ugyanis ez az év olyannyira fog a befejezésről szólni, mint az újrakezdésről. Az a célunk, hogy felkészítsük a nézőket arra, hogy mivé fognak válni szereplőink az 5. évadban.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése