2012. június 7., csütörtök

Spoilerek a 4.évadról!!!


A TVD producere Julie Plec, válaszolt néhány kérdésre a TV Guide-nak a folytatásról!

1.Stefan és Caroline kapcsolata a 4.évadban!?
“Mindig is úgy tekintettem Caroline-ra, mint Stefan jövőbeli Lexijére.”
“Hogy úgy mondjam, Caroline lesz a ministráns Stefan józanító iskolájában, minden Elenával kapcsolatos dologban Stefan mellett fog állni. Emlékszem, hogy mennyire vibrált közöttük a levegő a 2. évad 3. részében, amikor Stefan a szárnyai alá vette Caroline-t. Öröm lesz őket újra együtt látni.”

2.Caroline és Matt újra együtt lesznek?
“Bár Caroline most nagyon is szerelmes Tylerbe, visszanézve a Matt-Caroline jeleneteket úgy gondolom, hogy később még könnyen elképzelhető, hogy lesz köztük valami.”
  
3.Végre megismerjük Bonnie apját!?
Eljött az ideje.” – mondta Julie “A karakterek hamarosan elvégzik a középiskolát, és sok mindenki családi hátterét meg fogjuk ismerni.”

4.Joseph Morgan Láthetó lesz az évadpremierben??
“Nem tudom megmondani. Mivel még nem készült el a forgatókönyv, egyelőre nem tudjuk, hogy Klaus mennyi ideig fog Tyler testében tartózkodni.”

5.Alaric Visszatér!?
“Amíg Jeremy képes szellemeket látni, Alaric pedig szellem, mindig lesz lehetőségünk arra, hogy visszahozzuk őt.”mondta Julie. “A pillanat, amikor az évadzáró végén megjelent Jeremy-nek, a könyvek minden szabályát felrúgta, de nem érdekel. Számunkra fontosabb volt, hogy méltóképpen elbúcsúzhassunk Alaric-tól és Matt Davis-től. Igaz, hogy néhány epizód erejéig ő volt a rossz fiú, de mégis ott rejlik benne a jó.”

6.Damon karaktere továbbra is fejlődik?
“Damon karaktere nagyon sötét volt az elején, de a szerelem és az érzelmek átformálták”mondta Julie. “Minden szereplőnek meg kellett élnie Damon fejlődési folyamatát, melynek során sok szörnyű dolgot elkövetett a szerelem, a fájdalom, az elhagyottság, a túlélés és a család nevében. Damon személyisége még tovább fog fejlődni, ahogy Elena Damon iránti érzelmei is.”

7.A 4.évad-tól sikítozni fognak a rajongók? :) 
A sorozat egyik írója, Jose Molina a következőt árulta el: “Már van egy tervünk a 4. évadra, és mielőtt elmentünk vakációzni, átolvastam, hogy miket találtunk ki eddig. Közben ostoba vigyorgás ült ki az arcomra. Azt gondoltam: “A nézők be fognak tojni.” Már most is rengeteg ötletünk van, ami ki fogja borítani a nézőket.”

2 megjegyzés:

  1. Elenából, akkor tényleg vámpír lesz?
    Katherinet és Elenát, hogy külömböztetjük meg?
    Van egy ötletem, de lehet, hogy ez már késő:

    Elenából lehetne csinálni Ősvérfarkast az eredeti vámpírokhoz hasonló lényt, csak nem vámpír lenne, hanem vérfarkast.

    Bálint

    VálaszTörlés
  2. Elenából biztos vámpír lesz és szerintem a viselkedésük lesz más, úgy különböztetjük meg!

    VálaszTörlés