2012. június 30., szombat

Új szereplők a 4.évadban!


A TVD-ben 2 új visszatérő szereplő is lesz, akik nagyban meghatározzák a sorozat cselekményeit a 4.évadban.

APRIL:  ő egy 16 éves lány , aki jól ismeri Jeremyt és Elenát, és aki évekig egy magániskolában tanult. Miután elveszíti valamelyik családtagját, úgy dönt, visszaköltözik a városba, úgyhogy mikor először találkozunk vele, épp gyászolni fog.

CONNOR:  egy ijesztően szexi szereplő és egyben egy félelmetes gyilkológép is!

2012. június 28., csütörtök

TVD Season 4 PREMIER! --->OCTOBER-11<---

The Vampire Diaries 
- 4x01 - 
2012 október 11.

2012. június 22., péntek

The Vampire Diaries Season 4. Nina Dobrev interjúja


Sokkolóan ért véget a The Vampire Diaries sorozat harmadik szezonja. Az évadzáróban több szereplő lelte halálát, bár van, aki nem véglegesen. A Nina Dobrev által alakított Elena is csak egy új kezdet elé néz, hiszen sokak örömére vámpírrá változott.
A színésznő egy interjú során elárulta, hogy nagyon izgatott a folytatás miatt, és kíváncsi, hogy Elena élete miként fog alakulni.

 „Azt tudtam, hogy Elena átváltozik. Az nem volt biztos, hogy a harmadik évad befejező epizódjában vagy csak a negyedik évad elején kerül rá sor. Így sokkolóbb hatást értünk el.” - mondta el a színésznő, aki arra a kérdésre, hogy most mi lesz a szerelmi háromszöggel, nagyon titokzatosan felelt – Igen, ez nagyon érdekes lesz. Várj, egyáltalán Elena emlékszik a választására (arra, hogy Stefant választotta)? Nagyon beütötte a fejét, és autóbalesete volt. Jelenleg még arra sem emlékszik, hogy Damonnal találkozott először. Egyelőre én se tudok semmi pontosat, nem mondtak még nekem sem túl sokat a folytatásról, de számos szálon tovább lehet vinni a történetet.

Ezzel a néhány mondattal Miss Dobrev újabb megerősítést adott a Damon és Elena rajongóknak, de arra, hogy kiderüljön az igazság még októberig várni kell.

Forrás: starity

2012. június 17., vasárnap

2012. június 14., csütörtök

Nina Dobrev - Cocktail Party


Nina Dobrev kedden részt vett a COCKTAIL PARTY HONORING THE 2012 WOMEN IN FILM FACE OF THE FUTURE rendezvényen, melyről hoztam 2 képet!

A 4.ÉVAD - Infók!


Mi vár Elenára a 4. évadban?
„Hogyan egyeztethető össze a középiskolába járás a vámpírsággal? Hogyan esel szerelembe, vagy szeretsz ki valakiből? Miként változtatja meg a vámpírság a személyiségedet és az érzéseidet? Nagyon izgatottak vagyunk, amikor felmerülnek bennünk ezek a kérdések, ugyanis ezektől újra úgy érezzük, mintha az első évadot írnánk. Pont olyan, mint mikor Stefan megérkezett Mystic Falls-ba, és próbálta mindenki előtt titkolni, hogy mi is ő valójában. Most meg fogjuk látni, hogy hősnőnk hogyan birkózik meg ezekkel az akadályokkal” – mondta Julie.

Hogy lehet, hogy Klaus még életben van?
„Elárulok valamit, amit még soha nem mondtam ki: a 3. évad végén szándékunkban állt végezni Klausszal” – mondta Julie. „Tavaly megalkottuk a karaktert, és úgy gondoltuk, hogy egy évadnyi harc után hagyjuk hőseinket érvényesülni, és végzünk a gonosszal. De amikor az ember annyira jó színészekkel dolgozik, mint Joseph Morgan, akkor hagynia kell, hogy elragadja a történetírás, és kicsit felülkerekedjen rajta. Egyöntetűen eldöntöttük a 3. évad közepe táján, hogy még nem végeztünk sem Klausszal, sem Joseph-fel. Ugyanígy nem végeztünk még az Ősi vámpírokkal sem. Ahogy Rebekah és Kol bejött a képbe, még több lehetőségünk nyílt. Íróként néha azért végzel egy szereplővel, mert már nem tudod, hogy mit kezdhetnél vele, máskor pedig azért, mert annak a bizonyos szereplőnek a halála nagyon mélyen érintené a többi karaktert. De ha egy olyan szereplőt ölsz meg, akiben még rengeteg lehetőség rejlik, akkor nagy hibát követsz el. Be kellett hoznunk egy csavart a történetbe, és ez volt az, hogy Klaus jelenleg Tyler testében tartózkodik. Így meg is öltük Klaus-t, és nem is!”

Rebekah "vagány csaj" szerepköréről:
„Azért vagyok izgatott Rebekah 4. évadbeli szereplésével kapcsolatban, mert a sorozatunk történetében rajta kívül nem volt másik ilyen típusú lány. Rebekah legbelül nagyon sebezhető, de a kemény külsejével meg tudja mutatni, hogy milyen egy igazi kemény csaj. Most, hogy bele fogunk lépni hőseink végzős iskolai évének második felébe, látni fogjuk, hogy Mystic Falls-ban miként közösítik ki Rebekah-t azért, amit Matt-tel és Elenával tett. Gyűlölni fogja őt Matt is, aki tetszett neki, és természetesen Stefan is, akibe korábban szerelmes volt. Mit fog kezdeni ezzel a helyzettel? Hogy illeszkedik be egy mindenféle képességekkel felruházott vámpír a középiskola világába? Ha végül lekerül az „Akiket a legjobban gyűlölünk a világon” listáról, hogyan fog élni? Milyen lesz az élete?”

Ki lesz a 4. évad storyjának középpontjában?
„Nyilvánvalóan Elena, és az átváltozása lesznek fókuszban, de végre alkalmunk fog nyílni arra is, hogy mélyebbre ássunk más karakterek történetében – az életükben, a vágyaikban, a szerelmeikben. Kihoztuk Matt Donovanből, amit tudtunk, adtunk egy kis időt Bonnie-nak, és Caroline-ből időközben szépen vezető személyiség lett. Hőseink érettségizni fognak, és mindegyikük számára nagy kaland lesz annak az eldöntése, hogy mit is kellene kezdeniük magukkal a középiskola befejezése után. Nagyon izgalmas lesz, ugyanis ez az év olyannyira fog a befejezésről szólni, mint az újrakezdésről. Az a célunk, hogy felkészítsük a nézőket arra, hogy mivé fognak válni szereplőink az 5. évadban.”

2012. június 8., péntek

Comic-Con 2012!!!!


Idén is megrendezésre kerül a San Diego-i Comic-Con fesztivál!
Személy szerint nagyon szeretem ezt a rendezvényt, hisz ilyenkor mindenféle érdekes információt kapunk filmekről és sorozatokról egyaránt! A fesztivál július 11-től - július 15-ig tart! Mint ahogy eddig minden évben, most is jelen lesznek a Vámpírnaplók sztárjai! Július 14.-én szombaton lesz a Vámpírnaplók panel, melyről valószínűleg lesz élő közvetítés is valamelyik online streamen! Reméljük, hogy itt bemutatják a 4.évad előzetesét vagy ha még itt nem is, legalább kapjuk 1-2 új videót a következő évadból!

A napokban felröppent egy olyan hír is, hogy a CW lehetséges hogy augusztusban kezdi el vetíteni az újonc és visszatérő sorozatait! A Beauty and Beast első része elméletileg 60perces lesz! Ezek szerint a TVD-re pedig nem kell októberig várni! A hír még nem biztos, szóval ne vegye senki 100%-nak! Szerintem a Beauty and the Beast 1órás augusztusi kezdésére nagyobb esély van mint a TVD-re, de remélhetőleg a napokban kiderül, hogy valójában hogy is lesz!

2012. június 7., csütörtök

Spoilerek a 4.évadról!!!


A TVD producere Julie Plec, válaszolt néhány kérdésre a TV Guide-nak a folytatásról!

1.Stefan és Caroline kapcsolata a 4.évadban!?
“Mindig is úgy tekintettem Caroline-ra, mint Stefan jövőbeli Lexijére.”
“Hogy úgy mondjam, Caroline lesz a ministráns Stefan józanító iskolájában, minden Elenával kapcsolatos dologban Stefan mellett fog állni. Emlékszem, hogy mennyire vibrált közöttük a levegő a 2. évad 3. részében, amikor Stefan a szárnyai alá vette Caroline-t. Öröm lesz őket újra együtt látni.”

2.Caroline és Matt újra együtt lesznek?
“Bár Caroline most nagyon is szerelmes Tylerbe, visszanézve a Matt-Caroline jeleneteket úgy gondolom, hogy később még könnyen elképzelhető, hogy lesz köztük valami.”
  
3.Végre megismerjük Bonnie apját!?
Eljött az ideje.” – mondta Julie “A karakterek hamarosan elvégzik a középiskolát, és sok mindenki családi hátterét meg fogjuk ismerni.”

4.Joseph Morgan Láthetó lesz az évadpremierben??
“Nem tudom megmondani. Mivel még nem készült el a forgatókönyv, egyelőre nem tudjuk, hogy Klaus mennyi ideig fog Tyler testében tartózkodni.”

5.Alaric Visszatér!?
“Amíg Jeremy képes szellemeket látni, Alaric pedig szellem, mindig lesz lehetőségünk arra, hogy visszahozzuk őt.”mondta Julie. “A pillanat, amikor az évadzáró végén megjelent Jeremy-nek, a könyvek minden szabályát felrúgta, de nem érdekel. Számunkra fontosabb volt, hogy méltóképpen elbúcsúzhassunk Alaric-tól és Matt Davis-től. Igaz, hogy néhány epizód erejéig ő volt a rossz fiú, de mégis ott rejlik benne a jó.”

6.Damon karaktere továbbra is fejlődik?
“Damon karaktere nagyon sötét volt az elején, de a szerelem és az érzelmek átformálták”mondta Julie. “Minden szereplőnek meg kellett élnie Damon fejlődési folyamatát, melynek során sok szörnyű dolgot elkövetett a szerelem, a fájdalom, az elhagyottság, a túlélés és a család nevében. Damon személyisége még tovább fog fejlődni, ahogy Elena Damon iránti érzelmei is.”

7.A 4.évad-tól sikítozni fognak a rajongók? :) 
A sorozat egyik írója, Jose Molina a következőt árulta el: “Már van egy tervünk a 4. évadra, és mielőtt elmentünk vakációzni, átolvastam, hogy miket találtunk ki eddig. Közben ostoba vigyorgás ült ki az arcomra. Azt gondoltam: “A nézők be fognak tojni.” Már most is rengeteg ötletünk van, ami ki fogja borítani a nézőket.”

Nina Dobrev a Hello! Magazinban

(a kép kattra megnő)

2012. június 5., kedd

TVD_SEASON4_POSZTER


Kaptunk egy újabb 4.évados posztert!
(a kép kattra megnő)

2012. június 3., vasárnap

Új szereplő a TVD-ben?! (Phoebe Tonkin)


Kevin Williamson, a Vámpírnaplók készítője elmondta egy interjúban, hogy nagyon tetszett neki a a színésznő eddigi játéka és lehetséges, hogy jövőre szerepet kap a Vámpírnaplókban!
A rajongóknak nagyon tetszik az ötlet, de leginkább az a kérdés foglalkoztatja őket, hogy milyen szerepben láthatják majd a színésznőt! 
A legtöbben Damon új szerelmének képzelik el, aki kigyógyítja Elenából, vagyis legalábbis egy időre elfeledteti vele. Mások viszont boszorkány szerepben képzelik el, mint a Secret Circle-ben!
Mindkét variáció érdekes lenne, bár én az elsőre szavazok! :) Az biztos, hogy a színésznő biztos örülne, ha újra Claire Holt-al dolgozhatna!

2012. június 1., péntek

Nina Dobrev és a TVD!


Kedvenc Elenánk és Katherineünk mostanában beszélt a Vámpírnaplókról egy interjú keretében!
A színésznő elárulta, hogy még nem látta a finálét a sok utazgatás és egyéb munkái miatt. Említette, hogy a következő 4.évad nagy kihívás lesz számára, mert ugye most már 2 vámpírt kell eljátszani és vigyáznia kell, hogy nehogy túlságosan hasonlítsanak egymásra. Mert ugye Katherine egy veszélyes, pörgős, dögös, menő csaj :) viszont Elena most, hogy vámpír lett, nem lehet ugyan ilyen, mert akkor nem sok értelme lenne a két karakternek, ezért Elenában meg kell tartani az emberséget!

„Eddig Elena ember volt, és volt egy ember és egy vámpír. Így könnyű volt. Most, hogy Elena vámpír lett, meg kell oldanom, hogy egy jófej és menő csaj legyen, de mégis más. Elenának meg kell küzdenie mindennel, azzal is, hogy megtartsa az emberségét. Eddig is természetfeletti volt az élete, de most nem volt saját választása, és ezzel kell együtt élnie tovább.”  mondta el Nina Dobrev.

Ezen kívül még megemlítette az új gonosz érkezését is a 4.évadban! Kíváncsian várjuk!!! :)