2010. október 1., péntek

Popwrap-Nina Dobrev interjú- főként a 4. részről beszél! :)


PW: Mielőtt még látnánk a részt, a múltkor azt tweetelted, hogy megsérültél az egyik forgatáson. Hogy érzed magad?Nina: Kezdek jobban lenni. Kimerült voltam, és stresszes és az összes feszültség a hátamon jött ki. Becsípődött egy ideg, és nem tudtam mozogni, de pihentem egy kicsit és most már sokkal jobban vagyok, mint valaha. Visszatérek, hogy szétrúgjam valakinek a seggét.

PW:Nézni téged két karaktert játszva ebben a szezonban. Még mindig szórakoztató dolognak tartod?
Nina:
Nagyon intenzív, de a jó értelemben. Minden nap egy újabb kihívás előtt állok, így soha nem unatkozom. Mindig ösztönözve vagyok és ezek a karakterek nagyon szórakoztatóak. Különböző dolgokon megy keresztül az édes Elena és a spontán és őrült Katherine - Nagyon, nagyon klassz.
Egy kis ízelítőt tudsz adni a ma esti epizódból?
Nina: Úgy tűnik, hogy minél többször megyünk vissza 1864-be annál többet tudunk, más-más szempontokból - És most, Katherine-en a sor, hogy elmesélje az ő történetét. Mt csinált, hogyan csinálta, miért csinálta és hogyan érintette mindez. Érdekes látni, hogy a dolgokat mennyire másként is lehet látni, és visz csavart az egészbe. Minden karakter meg fog változni, ha rájönnek erre. Azt is érdekes nézni, ahogy Katherine játszik mindenkivel. Ez az epizód pont erről szól. Mindenkit maga köré csavar. Ő van fölényben.

Mikor olvastad, hogy Katherine átváltoztatja Caroline-t, mire gondoltál?
Nina:
Nagyon klassz volt, mert bár Katherinenek mindig van valami nagyszerű terve, a piszkos munkát mindig mással végezteti el. És Caroline erre a tökéletes. Tudja, hogy milyen erős Kath és pont emiatt Caroline megfog mindent csinálni amit mond neki mert fél tőle. Caroline átváltoztatása és a fenyegetések amit Katherine tett, mind mind olyan dolog amit Damon is véghez vitt az első évadban. Kiszámíthatatlan volt, és senki sem akart kekeckedni vele, mert tudták, hogy pillanatok alatt kinyírná őket. Ugyan ez Katherine. Már az elején megmutatta, hogy nem ismer lelkifurdalást, sem félelmet és, hogy könyörtelen.

Megtudjuk, hogy miért hasonlít Elena és Katherine egymásra?
Nina:
Van rá egy ok, de még nem tudjátok meg. Szerintem majd mikor a karakterek és a közönség is úgy érzi, hogy tudja, akkor majd mindenki megtudja. (:D). De ezen a ponton még találgatni kell.

Hiszel Elenának mikor azt mondja Damonnak, hogy utálja?
Nina:
Jelenleg, igen. Most határozottan. A helyzet az, hogy Damon felégette amit eddig felépített Elena és közte. Mikor senki sem értette őt meg, senki nem volt a barátja, Elena ott volt, mert látni akarta benne a jót. És most bebizonyította, hogy nem érdemes erre. Elena neki adott mindent amit kért erre ő megölte a testvérét. És most van az a pont amikor semmit nem akar csinálni vele. Elena em lát megváltást a helyzetre... a tényt kivéve, hogy Damon vonzó. (Nevet)

Izgatott vagy látni, ahogy ez a kapcsolat folyton változik de halad előre?
Nina:
Érdekes lesz látni, hogy Damon hogyan próbálja majd meg orvosolni a helyzetet, miután elvesztette Elenát, és végre rájön, hogy mennyire sokat jelent a lány számára. Hogy mennyire szereti őt. A klasszikus mese - egy kapcsolattal, ahol van egy mélypont utána rájön, hogy milyen jó volt... Damon határozottan egy ilyenen megy keresztül.
 

Szereted a gondolatát annak, hogy Elena egy nap Damon mellett köt ki?
Nina: Mindig is szórakoztatott ez a lehetőség. Úgy gondolom, hogy ELena és Stefan kapcsolata állandó küzdelem. Viszont Damon és Elena szórakoztatóak együtt. Jó móka nézni őket, ahogy egymással játszadoznak. Ez egyrészt könnyű, mert Elenát nem érdekli, hogy Damon mit gondol...Damon pedig próbálja nem elszúrni a dolgokat.

Mi lenne ha Elena szingli lenne? Szerinted megtörténhet?
Nina: Szerintem Elena lassan kezdi elveszíteni a függetlenségét. Annyi minden történik vele, és mind annyira elsöprő erejű. Ezek a fiúk nagy problémát okoznak az ő életében, és érdekes lenne látni, hogy hogyan csinálná ezt egyedül. Ha nem lenne a Salvatoreokkal, akkor vajon ugyan ezek a problémák állnának fent, vagy egy teljesen boldog élete lenne? Ugyanakkor, hogyan tudna élni szerelem nélkül?

Tehát ma este 1864 - Katherine szempontjából. Szerinted fogunk még effélét látni ebben az évadban?
Nina: Jaj, nem tudom. De hallottam, hogy különböző időkbe fogunk elkalandozni. Különböző korokba megyünk és nagyon izgatott vagyok... de tényleg nem tudom. Ha tudnám se mondanám el. (nevet)

1 megjegyzés:

  1. I think nina is very acttractive. Damon is very sexy so they both... They togethet two love pair<3 But i love te novel also, i already read all books and they ar very interesring exciting and romantic! By Jessica Aplin

    VálaszTörlés