2010. október 11., hétfő

SPOILER hegyek! :)

újabbnál újabb információk a 2. évadról!
Fordítás: Kelly (L)
 SPOILER!!! SPOILER!!! SPOILER!!! SPOILER!!! SPOILER!!! SPOILER!!! SPOILER!!! SPOILER!!!

A 8. epizódból még több Katherine titkot tudunk meg, legfőképp a származásáról. Visszamegyünk Romániába, 1492-be.
 
Vannak utalások arra, hogy Bonnie esetleg egy szerelmi háromszög részese lesz. A háromszög további szereplői: Egy már ismert karakter és egy teljesen új.

Zach Roerig azt mondta: "Matt próbálja fizetni a számlákat, dolgozik, Easy Mac-et eszik és próbálja kordában tartani az életét... Biztos, hogy el kéne neki egy kis szünet.

Jenna továbbra sem fog megtudni semmit a vámpírokról sem egyéb misztikus lényekről...egyelőre.

Julie Plec szerint Melinda Clarke (Kelly Donovan akiről sokat vitatkoztunk egy kivágott jelenet miatt ITT ) visszatér a sorozatba. A nő körüli természetfeletti dolgok kibontakozását nem is olyan sokára megkezdik.

Kevin Williamson megerősítette, hogy David Anders (John bácsi) visszatér. Nem fog meghalni, mert szeretik Davidet, és annyi lehetőség van még a történetében, hogy kár lenne érte, na meg az sem mellékes, hogy ő Elena apja.

Steven R. McQueen mondta: "Jeremyvel az volt a cél, hogy sok veszteséget éljen meg. Most összeszedte magát, és új életet kezd amiben maga írja a sorsát. Lesz neki is néhány szemtől szemben jelenete Katherine-nel a következő néhány epizódban. Reméljük, hogy több szerencsét hoz neki a gyűrű amit John bácsikájától kapott.

Arielle Kebbel is visszatérhet a sorozatba. Emlékeztek még rá? Stefan legjobb barátnője, Lexi. Feltételezhető, hogy csak visszaemlékezős részben láthatjuk, mivel Damon már megölte... Elképzelhető, hogy látjuk Stefant azon a Bon Jovi koncerten?:D

Julie Plec megjegyezte:" Szerintem, mire véget és a sorozat, addigra Damon már ágybabújt minden férfival, nővel és gyerekkel Mystic Fallsban [nevet]." 
:DDDD

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése