2011. június 23., csütörtök

INDUL A JELENTKEZÉS!!! FRISSÍTVE!!!

Kedves rajongók!
Mostantól érvénybe lép a jelentkezés a hasonmásversenyre.
Ami szükséges:
- első sorban a jelentkezésed és Te magad.
- ha elmúltál 14 és még nem vagy 25 éves nő illetve férfi (aki nem tölti be a jelentkezés határidejéig, kérem, hogy ne jelentkezzen, mert az oldalt felelősségre vonthatják, ezt értsétek meg)
- születési dátum, némi infomárció rólad, hogy miért hasonlítasz a szereplőre (jelezném a kritikák ellenére én belső tulajdonságot is szeretnék kérni) és egy kis jellemzés magadat illetően
- min. 5 max. 10 képből álló portfolió, amelynek tartalmaznia kell 1-1 közeli illetve távoli képet is, ezenkívül a másik 3 képet Te magad választod ki (ezt kérlek csináljátok meg ti, hogy ne nekünk kelljen, egyszerű ppt-ben (PowerPoint) össze lehet tenni a képeket egy szép háttérrel, vagy akár más programmal.
Végül, a szereplők, akiknek a szerepére pályázni lehet: Elena (esetleg Katerina), Stefan, Damon, Bonnie, Jeremy, Caroline, Alaric illetve Tyler.
Fontos tudni való, hogy a verseny akkor, és csakis akkor indul el, ha minimum egy szereplőre 2 jelentkező van, tehát ha pl. Alaric szerepére csak 1 jelentkező lesz, akkor nem lesz Alaric hasonmás.
Ami a nyereményt illeti: fejléc készül a hasonmások és az eredeti szereplőkkel.
JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2011. augusztus 7.
Egy apró kérés: az e-mail tárgyában kérlek jelöljétek meg, hogy melyik szereplőre kívántok hasonlítani.
A jelentkezéseket erre az e-mail címre várom: tvdverseny@indamail.hu.

Sok sikert mindenkinek és előre is köszönöm a jelentkezéseket.

9 megjegyzés:

  1. Ilyen verseny lesz jovore is?Mert sajnos az idei versenyre nem tudok jelentkezni, mert csak jovo februarban toltom be a 14-et.Pedig szivesen jelentkeztem volna Elena/Katherine hasonmasanak.

    De ha lesz jovore,talan majd akkor.

    VálaszTörlés
  2. Ha sikere és sok érdeklődője lesz a versenynek akkor valószínűnek tartom, hogy igen :) Sajnálom, hogy nem tudsz jelentkezni.
    Még hosszú az év, majd találunk ki valami mást is, hogy benne lehess ;)

    VálaszTörlés
  3. Én azt szeretném megkérdezni hogy novemberben töltöm a 14-et attól még jelentkezhetek_??

    VálaszTörlés
  4. Novemberre szerintem már a szavazások vége felé fogunk járni, azért nem lehet 14. életévét be nem töltött személyeknek ilyen versenyeken részt venni, mert jogilag 14. életéved betöltése után hozhatsz döntéseket korlátozottan.
    Nem szeretne az oldal problémát abból, hogy 13 évesen ilyenen veszel részt, a szüleid is jogi útra léphetnek ezügyben. Persze, lehet hogy a te szüleid épp nem, de másé lehet. Jövőre elindul majd újra a verseny reményeink szerint. Sajnálom

    VálaszTörlés
  5. Ugye megoldható ,hogy például én csak Katerinat szeretném megcélozni,Elena nélkül mivel Elenara belsőleg csöppet sem hasonlítok.Na,meg mégy egy kérdés a képek összevágását úgy kell érteni,hogy pl painttel egy képpé szerkesztem a 3-at,ugye?:D Ha nem akkor pls help :)

    VálaszTörlés
  6. Megoldható igen, ezért írtam zárójelbe. A képeket pedig igen, így értettem :)

    VálaszTörlés
  7. Úgy látom, hogy a szépségverseny résztvevői között már megtalálható egy Caroline hasonmás is :D, ha nem jön neki össze a szépségverseny jelentkezhetne hasonmásnak is :)

    VálaszTörlés
  8. http://thevampirediarieshungary.blogspot.com/2011/08/hasonmas-verseny.html zereb98

    VálaszTörlés
  9. szia
    ez nagyon jol hangzik csak sajnos meg en sem vagyok 14 csak ebben az evben leszek 13 oregebnek tunok de aszt hiszem az itt nem szamit kulonben ez az ötlett nagyon jo tetszik es remelem lesznek meg ilyen versenyek

    VálaszTörlés