2010. november 7., vasárnap

Forrás: RTL Klub :)

Ian szerint Damon figurája sokkal humánusabb módszerrel támad, mint egy brutális gyilkos.
Nem kétséges, hogy az Alkonyat körüli őrület új életet lehelt a vámpír-mítoszba és olyan nagyszerű sorozatok indulását eredményezte, mint a True Blood vagy a Vámpírnaplók. Stefan Salvatore megformálója, Paul Wesley szerint nem véletlen, hogy a vérszívók ennyire népszerűek manapság.
– Az utóbbi időben a vámpírokról rögtön a szex jut az eszünkbe. Régebben a vámpírok olyanok voltak, mint Drakula. Ijesztően néztek ki, de ma már a vámpír szónak van egy szexuális felhangja.

Akárcsak az Alkonyat Sagában, a Vámpírnaplókban is dögös pasik és csajok állnak a cselekmény középpontjában. Ráadásul a testvérpár rosszfiúját, Damont egy szívdöglesztő férfimodell játssza, Ian Somerhalder. A kékszemű sármőr szerencsésnek érzi magát, amiért egy ilyen sikeres sorozatban szerepelhet, miközben sok kollégáját ellehetetlenítik azzal, hogy nem kapnak jó szerepeket. 

– Ha egy vagy ezek közül az emberek közül, te vagy a legszerencsésebb ebben a bizniszben. Egy olyan tévéshow-ban szerepelni, amire büszke vagy... maga az álom.
A Vámpírnaplók történetét elsősorban a szerelmi szál viszi előre. Damon és Elena között is forr a levegő, de még nem tudhatjuk, Stefan szerelme kerül-e olyan helyzetbe, mint 150 évvel korábban Katherine.
– Damon néhány gyönyörű nő nyakából szívja a vért, ez szerintem sokkal jobb, mintha egy brutális gyilkos lenne – árulta el Ian Somerhalder.

1 megjegyzés:

  1. Azt tudjátok hogy Ien és Nina dobrev az életben együtt vannak?Csak Ien titkolni akarja.(Reni)

    VálaszTörlés