2010. november 7., vasárnap

Forrás: RTL Klub :)

Ian Somerhalder örül neki, hogy nincs olyan hatalma a nők felett, mint Damonnak. Szerinte túl veszélyes lenne.

Amikor elindult a Vámpírnaplók 2009 őszén, sokan hatalmas örömmel fogadták a hírt, hogy a Lostból már ismert kékszemű sármőr, Ian Somerhalder is fontos szerepet játszik benne. A rajongók a PopWatchon keresztül üzentek neki, első kérdésük az volt: mikor fogják póló nélkül látni a sorozatban?

Ian Somerhalder: Azonnal. Azt hiszem, Damon gyakran fogja ledobni a ruháit. Ő egy rendbontó, milyen lenne egy jó rendbontó anélkül, hogy vetkőzne...

Pop Watch: Esetleg egy szexjelenetben?
I.S.: Damonnak egy csomó oka van arra, hogy levegye a ruháit.

P.W.: Van esély olyan szerelmi jelenetre, ami nem halállal végződik?
I.S.: Ó, Istenem! Remélem. Nem, természetesen... Az a helyzet, hogy a Salvatore fivéreknek van egy nagyon vicces képessége. Ezek a fiúk, különösen Damon trükkösen használja az elméjét. Alapvetően azt csinálok a sorozatban a nőkkel, amit akarok, aztán ők szépen mindent elfelejtenek. Ami... nagyon jól jön, tudod mire gondolok? Örülök, hogy nincs ilyen hatalmam. Ez nagyon veszélyes lenne. (Nevet.)

P.W.: Néhány ember úgy gondolja, a sorozat sikere attól függ majd, hogy mennyire működik a kémia Stefan és Elena között.
I.S.: Szerintem ez csak egy komponense a történetnek. Minden szerelmi történetnek szüksége van egy katalizátorra. Ezt az érzelmi szálat sok oldalról tesztelték. Hogyan fejezzék ki ezt? Ez a két ember összetartozik. Vannak tétek, viszályok és küzdelmek, ezek mind magukban rejtik a bukás, a szerelem, az elhagyás lehetőségét. De mindig van egy katalizátor, és szerintem Damon egy ilyen katalizátor.

P.W.:
4400 embert kérdeztünk meg a karakteredről, és 80 százalék azt mondta, hogy Damont előbb pofon vágná, majd megcsókolná. Ez meglep téged?
I.S.: Nem éppen. Ez félelmetes, és nagyon vicces... Elképzelem, hogy állok egy repülőtéren, ahol 4000 ember áll sorban, én pedig mindegyiket megcsókolom, aztán kapok tőlük egy maflást.

P.W.: Korábban azt mondtad, nehéz olvasni az emberekben, főleg, ha valami egyszerre nyugtalanít és vonz is bennük.
I.S.: Igen. Tudni akarod mi a fenére jó a gondolkodás? Miért csináljuk ezt? Ez rossz. És egy kicsit vicces. És egy kicsit beteg.

Damon Salvatore azóta már jó néhány nőt megcsókolt, de olyan szexjelenetet még nem láttunk tőle, amit be is fejezett volna, mint Stefan és Elena a tizedik, Fordulópont című epizódban. Pedig Ian Somerhalder nem szégyellős típus, A vonzás szabályaiban meleg egyetemistát alakított, aki a Dawson és a haverokból ismert James Van Der Beek csókja után vágyódott, egy tízrészes sorozatban, a Mondd, hogy szeretsz!-ben pedig olyan naturális szexjelenetet vállalt, amitől még az edzettek is zavarba jönnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése