2010. november 9., kedd

Köszönet a fordításért Lizii-nek :)

 naagy SPOILERek! így az egész nem valami értelmes...hisz a forgatókönyv darabjai.. de azért remélem megértitek! :)
/én megértettem szal hajráá olvasásra fel ...máraki tudni szeretné az elkövetkezendőket :) /

Néhány  spoiler került napvilágra az elkövetkező 10. és 11. epizódból, amikről jól tudjuk, hogy még az ún. "téli szünet" előtt adásba fognak kerülni. Nagyon komoly spoilereket tartalmaz a következő cikk, úgyhogy amennyiben nem akarsz megtudni kulcsfontosságú információkat, azt ajánlom, hogy MOST HAGYD ABBA AZ OLVASÁST Ha viszont szereted a spoilereket... vedd figyelembe, hogy ezek az információk javarészt casting szövegkönyveken alapulnak, úgyhogy a változtatás lehetősége fenn áll.
A forrás szerint a 10. epizódban, vagyis a "The Sacrifice"-ban (Az áldozat) Elena és Rose véletlenül belebotlanak egy lehetőségbe, hogy még egy lépéssel közelebb kerüljenek az Elsőkhöz. Amíg Katherine hihető megszemélyesítésén dolgoznak, Elena a szükséges információk birtokába jut egy bizonyos Adrienne-ről. De hogy igazi TVD stílusban maradjunk, minden a feje tetejére áll, és valaki kitépett szívvel végzi, szó szerint.
Ugyanettől a forrástól tudjuk, hogy a vámpír-sorozatban három új karakterrel találkozhatunk a 10. részben. Egy kis infó:

 Cody: A 10. részben jelenik meg. Egy vámpír, aki parancsokat ad, hogy hozzanak vissza egy nőt. (Elena, Katherine vagy Rose?) a főnökének (Byron?). Szembekerül Adrienne-nel, James-szel és Rose-zal, hogy megvédje azt a bizonyos személyt, de Adrienne kitépi a szívét, így meghal.
Adrienne: A 10. részben tűnik fel. Párszor lesz említve a neve az elkövetkezendő epizódokban. Nagyon veszélyes vámpírként van feltüntetve; senki nem mer kapcsolatba lépni vele. Rose és Elena keresik őt a 10. részben, és végül megtalálják, nyilvánvalóan ugyanebben az epizódban.
Alice: Legelőször a 10. részben tűnik fel. Elég fiatal lány egy kis német akcentussal. Úgy tűnik, hogy egy Steven nevű fiúval él.

Alice találkozik Rose-zal és Elenával Steven lakásában. Először Rose megkérdezi Alice-tól, hogy mi történt Stevennel, aztán Elena megjelenik és elmondja neki, hogy Adrienne-t keresik. Alice azt mondja, hogy ez öngyilkosság, és hogy senki nem mer beszélni vele; egy pillanatig azt hiszi, Elena maga Katherine Pierce.
Elena eldönti, hogy megszemélyesíti Katherinet, és megkérdezi Alice-tól, hogy ismeri-e őt. Alice azt feleli: "Csak hírnévből. Miattad akartam vámpír lenni." Úgy tűnik, Alice nem Steven miatt lett vámpír... Elena közelít Alice felé, és arra kéri, hogy hívja fel Stevent és találjon valakit, aki ismeri Adrienne-t. Alice nem akarja megcsinálni, és küld egy figyelmeztető üzenetet, hogy Katherine Adrienne-t akarja látni, azonnal. De tudja, hogy Katherine mire képes, úgyhogy belemegy a szövetkezésbe. Felhív valakit, és végül megszerzik annak a számát, aki ismeri Adrienne-t.
És itt van még egy új karakterről infó, akiről már korábban esett szó, és a 11. részben tűnik fel. Michaela McManus játssza, a hölgy neve Jules.

Jules: Először a 11. részben tűnik fel. Fiatal, 20 éves, napbarnított, szexi és okos. Mystic Fallsba jön, hogy érdeklődjön Mason Lockwood eltűnése felől. Jules meglátogatja Tylert és elmondja neki, hogy ő Mason barátja, és őt keresi. Tyler azt mondja: "Mason visszament Floridába már egy ideje", mire Jules, "A probléma, hogy nem jött vissza." Jules szembekerül Damonnal, és a kezdetektől fogva tudja, hogy vámpír. Damon megfenyegeti és figyelmezteti, hogy fejezze be a keresést Mason után.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése