2010. augusztus 27., péntek

Taylor Kinney-(Mason Lockwood) TVGuide interjú

A TVGuide készített egy interjút Taylor Kinney-vel aki Mason Lockwoodot fogja alakítani a 2. évadban és már azt is tudjuk, hogy egy nagyon szexi vérfarkassal van dolgunk. Most pedig nézzük, ő mit gondol erről :D

"Mason megtanulta már előnyére fordítani a dühét, és egyfajta mentorként fog szolgálni Tylernek." Mondta Taylor Kinney. "Azért jöttem, hogy megtanítsam Tylernek, hogy van választása, hogy irányítsa a sorsát, mint ember.... vagy máshogy."

Nina Dobrev hozzátette: "Taylor nagyon jól eligazodott. Nem irigylem az új embereket akik csatlakoznak, mert már létrejött egy családi kötelék, de mindenki elfogadta őt."
Ian Somerhalder is hozzászólt: "Mason egy nagyon kedves fickó, de Damon megnehezíti a dolgokat majd számára... Nagyon dühös lesz Damonra."
"Jaja, nem jövünk ki túlzottan egymással. "
Ismételte Taylor "Történelmileg, a Salvatore-ok nem igazán jöttek ki a Lockwoodokkal az évek során, és egy új Lockwood érkezte a városba, nem jósol túl sok jót."

"A báttyám adott nekem pár "Team Jacob" mágnest, csak hogy szórakozzon velem egy kicsit." Mondta Taylor a különös véletlenre, hogy a Twilight vérfarkasa is Taylor :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése