2010. augusztus 7., szombat

Ugyan kit választ Stefan? Paul: Elena VS. Katherine

A Stefan/Elena fanok biztosan nem fognak most ennek örülni de a Damon/Elena rajongók annál inkább ;) mint ahogyan én is iszonyatosan örülööök (L) :D

SPOILER!

Paul Wesley elmondta az MTV-nek, hogy Katherine képes lesz kiűzni Stefanból az Elena iránt érzett szerelmét.

Képesek vagyunk könnyen elfelejteni, hogy nem csak az egyik Salvatore testvér hevert Katherine lábainál még anno, és míg Stefan állítja, hogy őrülten szerelmes Elenába, nos... feltűnik ez a kis hasonmás. És mindent megbolygat. Nem tehetünk semmit, Katherine romba dönti az eddig felépített falakat.

Láttuk, ahogy a Comic Conos videón Katherine azt mondta Stefannak, hogy a férfi még szereti. Csak aztán jött a váltás (hé, a szerelem fájdalmas, nem igaz?).

"Eljön hozzám, azt mondja szeret, aztán ledöf - mi a fene folyik itt?" - kérdezte Paul.

Paul utalt rá, hogy egyáltalán nem fog ellenállni az egykori lángnak.

"Stefan kezdetben elutasítja majd az egykori szerelmét -, hogy Katherine most manipulál-e vagy sem, az lényegtelen, de szuper erős, és képes eltávolítani Elenát és Stefant egymástól. Úgy vélem, érdekes lesz látni." Ha úgy gondolod, hogy Katherine ezzel tönkretenné Stefant, gondolj csak bele. A vámpírunk végre megtalálja a boldogságot! "Azt hiszem, egy idő után látni fogjuk, ahogy Stefan megszabadul a bűntudattól, a sötét felhőktől, amik elnyomják őt a vámpírsága miatt" - mondta Paul. "Jó útja, hogy kikísérletezzenek egy különböző oldalt a személyiségében, ami boldog, mégis barátságos és ösztönös."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése