2011. augusztus 19., péntek

Delena rajongóknak még van remény

A The Vampire Diaries nagy sikernek örvend. Hála a könyveknek és a sorozatnak, a rajongók két nagyobb „csapatra” oszlottak: Team Delenára és Team Stelenára. Az első évad óta folynak a harcok a fórumokon és az oldalakon, hogy a kedves, jólelkű főszereplőnő kihez is illene jobban.
Bár a Delena-rajongók sokkal többen vannak, a sorozatban mégis Stefan és Elena turbékolását láthatjuk már nagyon régóta. Sokak szerint a másik páros reménytelen, és butaság lenne azt képzelni, hogy a rosszfiú Damon valaha is magáének tudhatná a jószívű Elenát, azonban pár új ésrégi nyilatkozatnak köszönhetően újra szárnyra kaphat a remény.

„Jönnek mindannyiuknak nagy jelenetek, lesz fejlődés a barátságokra és kapcsolatokra nézve, és megkérdőjeleződik, hogy ki kit is szeret”  mondta az egyik forgatókönyvíró, Julie Plec.

Mint tudjuk, Damon jelenleg egy riporter társaságát élvezi, azonban ez nem azt jelenti, hogy lemondott Elenáról. Damon megpróbál jó maradni, hogy jobb ember legyen, ahogy azt Elena is szeretné.Ian Somerhalder elárulta, hogy Elena Damon iránti érzelmei fel fognak erősödni.

„Megvédeni Elenát eléggé bonyolult, ez pedig meglátszik Damonön, és az, amikor a páros elkezd érzelmeket táplálni egymás iránt, és nem megérteni, hogyan is kéne viaskodni ezzel a sok érzéssel, elég kemény dolog lesz” – nyilatkozta Somerhalder.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése