2011. augusztus 11., csütörtök

SPOILEREK!!!!!!


- Csak mert Stefan nincs a képben jelenleg, az nem azt jelenti, hogy Elena rögtön Damon karjaiba omlik, vagy esetleg az ágyába. De ennek ellenére, Damon és Elena más módot találnak a szövetkezésre. "Egyesítik erőiket annak érdekében, hogy megbizonyosodjanak róla, Stefan jól van," mondta Nina Dobrev!

- A második évad végétől, a harmadik évad elejéig egy kis idő ugrás lesz: 1 vagy 2 hónap!

- Damon és Elena közös erőfeszítéssel próbálják megtalálni Stefan-t! Egy küldetésre mennek, melynek a célja hogy megtalálják Stefan-t! Meglátjuk hogy mi lesz a sok közös óra végeredménye! "Ez a történet a barátságról fog szólni!" Damon-nak nemes a célja, de nem fog jófiúvá válni. „Damon mindig egy lépéssel előbbre fog haladni, majd kettőt hátra. Azt fogja mondani ’oké, hős vagyok’, aztán megöl három embert. Ez nem tetszik Elena-nak… A saját módján tesz dolgokat és a saját szabályai szerint él. Nem rosszak a szabályok. Csak halálosak.

- „A második évadot ott hagytuk abba, hogy Jeremy halott embereket lát. Ezt a folytatásban ki is játszuk. Ott indítjuk be a dolgot, hogy mik is ezek pontosan, amiket Jeremy lát a házban sétálni. Szellemek? Miféle szellemek? Mit jelentenek a szellemek a természetfeletti világunkban? Mi a hozzávaló történet? Bonnie az első és központi szereplő, mert az Elsők mitológiájának egy boszorkány a gyökere.”

- „Ez a szerelmi háromszög Tyler (Michael Trevino), Caroline és Matt között folytatódik. Matt az egyetlen állandó emberünk, aki most már tudja, hogy ’A legjobb barátom egy vérfarkas és a lány, akit szeretek egy vámpír. Mégis én hová illek be?’” mondta el Williamson.


 3.évados forgatási kép!
Talán Damon itt adja át az ajándékát? :)

1 megjegyzés:

  1. nem itt a verbénás nyakláncot teszi a nyakába mert már van bővített videóm onnan tudom!

    VálaszTörlés