2011. augusztus 11., csütörtök

Írd meg a folytatást! ------> Végeredmény!!!!!!!

Végeredmény!

1. Nagy Katalin ------ 103 szavazat (41%)
-----------------------------------------------------------------
2. Noé Veronika ------ 53 szavazat (21%)
3. Ország Enikő ------ 39 szavazat (16%)
4. Posta Anna ------ 24 szavazat (10%)
5. Vivi ------ 20 szavazat (8%)
6. Takács Alexandra ------ 10 szavazat (4%)
7. Tóth Anett ------ 0 szavazat (0%)


Gratulálok a győztesnek!
A többieknek pedig köszönöm a részvételt és ne csüggedjenek, mert senki sem vesztett semmit, hisz mindenki művét megnézték és értékelték, és ez volt a fő cél!

A Győztes Mű:

The Vampire Diaries
3. évad
1. rész
         Damon kicsit kábultan feküdt az ágyában. Klaus vére meggyógyította ugyan de, kicsit le is gyengítette. Elena mellette üldögélt az ágyon és a falat bámulta. Azon gondolkodott vajon hol lehet Stefan. Ekkor Katherine kacsázott be a szobába, kezében egy zacskó vérplazmával. Ledobta az ágyra.
-        Damon, igyál kicsit szét vagy csúszva.- mondta gúnyosan. Elena felkapta a vérrel teli zacskót és megitatta vele a fiút. Katherine a szekrény mellett álldogált. Aztán már csak azt vette észre, hogy valaki a nyakánál fogva a falhoz nyomta. Damon volt az. Szemei szikráztak a dühtől, arcán lassan folytak le a kövér izzadságcseppek. Ismét erős volt. Katherine szinte már félt tőle.
-         Hol van az öcsém?!- ordította a lány arcába. Elena az ágyon térdepelt, sohasem látta még ilyennek Damont, a fiú legrosszabb pillanataiban sem.  Katherine levegő után kapkodott.
-        Haaaarr …Klaus ……emberi vérrel itatta…hrrr…magával vitte.- Damon hirtelen eleresztette a nyakát. Katherine a földre rogyott, Elena ledermedt az ágyon. Damon most jött rá hogy valami megváltozott benne. Aggódott Stefanért.
Eközben a Gilbert házban…
                        Jeremy a konyhában ücsörgött arcát a tenyerébe temetve. Nem értette, mi van vele. Talán megbolondult? Vagy a tudatalattija játszott vele? Mindegy volt, annyit viszont biztosra tudott, ennek nem lesz jó vége. Ekkor a háta mögül megszólította valaki. Hangja nagyon ismerős volt Jeremy számára.
-        Anna.- suttogta és lassan megfordult. És tényleg ott állt előtte Anna Vickeyvel karöltve és mindketten őt, Jeremyt, figyelték.
Eközben Klausék:
                     Stefan a szoba sarkában gubbasztott, álláról patakokban fojt a vér. Ölében egy lány feküdt, a torka szét volt harapva. Halott volt. Stefan érezte a bűntudatot. Még a fülében csengtek a lány utolsó szavai „Kérlek, ne bánts”.  De ezen kívül élvezte a dolgot. Erős volt, vad és veszélyes, mint annakidején a ’860-as években. S tudta hogy ez a vámpírlét velejárója.  Meghalsz, újra élhetsz, táplálkozol, és soha többet nem halsz meg. De nem ez volt a legkülönösebb, hanem az, hogy amit Elena iránt érzett eltűnt vagy inkább megváltozott. Gyűlölte a lányt. Elena minden egyes porcikáját, minden szavát, minden emlékét, ami róla szólt. Ekkor Klaus lépett be a szobába, leguggolt Stefan elé és így szólt.
-        Ha elhozod nekem Elenát, garantálom, hogy megkapod azt, amire a legjobban vágysz.
-        Mégis mire vágyom?
-        Katherinre.- ahogy Klaus kimondta ezt a nevet Stefan elöntötte a vágy. Tudta hogy érez valamit Katherine iránt. Bármit megtett volna érte. Bólintott és egy szempillantás múlva távozott a nyitott ablakon keresztül.
 
Remélem tetszik ! By: KatherinePeerc ( Nagy Katalin)

4 megjegyzés:

  1. Sziiaa!
    Ezt honann szedted le? nagyon izgalmas
    el tudnád nekem küldeni a linket?
    szereetném végig olvasni.:)
    Egyébként az oldal nagyon jó gratulálok

    VálaszTörlés
  2. Köszi, de ez a verseny győztesének az irománya! Nincs folytatás!!!

    VálaszTörlés
  3. bocsiiii a többit esetleg nem lehet valahol elolvasni mááár?!

    VálaszTörlés