2010. szeptember 6., hétfő

5 dolog amiért érdemes várni a 2. évadra ;)

Ha aggódtatok azért, hogy a The Vampire Diaries színvonala megcsappan a második évadra, akkor elhessegethetitek a félelmeiteket. Az író volt olyan szerencsés, hogy betekintést nyerhetett a szezon premierbe, a "Visszatérés"-be, és elárulta: a sorozat legjobb részei közül való.

"Nem akarok lelőni egy fő spoilert sem, pedig higgyétek el, van pár belőlük. Talán a kedvencem a The Vampire Diaries-ban, hogy minden rész rejteget valami hatalmas , sorsfordító eseményt, és a 2. évad premierje sem kivétel ez alól. Mindazonáltal, hogy még jobban izguljatok, mielőtt a CW leadja a premiert most csütörtökön,itt van 5 dolog, amire érdemes várni.

Damon megvilágosodása Az első évad végén Damon megcsókolta Katherinet, habár úgy gondolta, hogy az illető személy Elena.

A premierben Damonnak van egy pillanata, amikor ráébred, hogy áldozatául esett az "őrült exnek", és már magában ez a jelenet megéri az árát az elismerésnek és bebizonyítja, hogy Ian Somerhalder a karriere csúcsát nyújtja nekünk ebben a sorozatban.

Nina Dobrev mint Katherine.
Tipikusan úgy gondolom, hogy Elena a legunalmasabb része a sorozatnak, de most, hogy Nina Dobrev szórakozhat kicsit két szereppel egyszerre, láthatjuk, hogy mennyire nagyszerű színésznő. Csak úgy, mint Ian Somerhalder Damonként, Dobrev belesüllyeszti a fogait Katherine szerepébe és reménykedéssel tölt el, hogy még sokáig velünk marad.

Bonnie a kegyetlen.
Az első évad vége felé Bonnie jobbá és jobbá vált, ahogy fejlesztette a boszorkányerejét, most pedig egyértelműen egy félelmetes ellenfél mindenki számára, aki szembe jön vele.

Mit tesz Damon?
Nem mondhatok és nem is fogok mondani túl sokat, de Damon tenni fog valamit a szezonpremier végén, ami sokkolt. Bizonyára ez egy nagyon jó kezdőpont egy érdekes szezonhoz, és a rajongók fognak még veszekedni azon, hogy mit tudott Damon és mit nem.

“Kezdődjék a játék!”

Rögtön tudni fogod, hogy ez mit jelent, amint megnézed az első részt, de szükségtelen mondani, hogy a játék valóban elkezdődött. Ez a három szó nagyon tartós hatást fog gyakorolni a szezon további részére és kihatással lesz minden egyes szereplőre.

Összegezve, a 2. évad premierje mindent tartalmaz, amit imádtunk az első szezonban. Pörgős, szexi, néha helytelenül vicces és őszintén sokkoló. Készüljetek fel egy másik lenyűgöző évadra, ami már csak jobb lehet, mint az első!

Fordította : Belle (ezúton is köszönjük neki)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése