2010. szeptember 23., csütörtök

Ian Somerhalder interjú :)

Az új rész előtt, Ian Somerhalder adott egy kis ízelítőt a Lockwood vérfarkasokra, a Damon/Elena kapcsolat állására, és arra vonatkozóan, hogy kap-e csókot ebben a részben, vagy esetleg rögtön kettőt!

"Kitaláltunk pár érdekes dolgot," mesélte. "Különösen az egész vérfarkas szemszöghöz. Mason masszív fenyegetést jelenthet Damonra és Stefanra és mindenkire, tényleg. Ez egy nagy probléma, és szerintem van egy pár olyan dolog, amit az emberek nagyon szívesen megtudnának."

Ian azzal folytatta, hogy a kapcsolata Elenával (vagyis: Hogyan birkózik meg Elena azzal, hogy Damon ki akarta nyírni az öccsét?) szintén fel lesz derítve.
"A kérdés, hogy "Mit érez Elena?". Rá tud egyáltalán nézni Damonra? Meg kell birkóznia vele, mivel körülötte van. Sok dolog van, amivel foglalkozni kell," magyarázta.

"Damon meg akarja ölni az egyik legjobb barátját, Carolinet, és itt van ez a problémás természetfeletti dolog ami körbe rohangál a városban, és ez szó szerint komoly fenyegetés mindnyájukra - minden egyes személyre. Katherine-re, Damonra, Elenára, Stefanra, Caroline-ra, mindenkire," mondta Ian. "Velük foglalkozni egyre szükségesebbé válik, és ez az, amire ez az epizód rátapint."

Jól hangzik! Az egyetlen rossz hír Iannak és az ő Damonjának a csókhiány.

"Sajnos Damon senkivel nem fog csókolózni ebben a részben," mondta Ian.


Milyen kár...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése