2010. szeptember 22., szerda

SPOILER!!!!!!!!!!!

A The Vampire Diaries második évadja épp csak, hogy elkezdődött, és a "Kat éve" máris rázóssá tette a dolgokat. Katherine Stefanért jött vissza, de az ördögi tervének részletei még homályosak.Nos itt egy exkluzív spoiler, ami a 7. és a 8. rész között fog történni, és mindent megváltoztat. Most eláruljuk, hogy milyen új vámpírok érkeznek Mystic Fallsba.

Rose a szexi, kemény vámpír elragadja Elenát, de csak azért, hogy egy másik übererős vámpírt elcsábíthasson, Phillipe-t. Elena tökéletesen megfelel annak, amire Phillipe vágyik, és Rose nem vesztegeti az időt hogy tudomására hozza, megvan álmai vágya. Amíg Elena Rose-nál raboskodik, megtud pár nyugtalanító tényt.

-Rose nem fogja megölni Elenát; valaki más (vagyis, legalább egy valaki) viszont tervezi.
-Stefan valamikor hidegvérű gyilkos, "ripper" volt. A "ripper" egy olyan vámpír, akinek nincs önkontrollja, hanem egyszerűen csak darabokra tépi az áldozatait, és iszik amíg bír.
/-----szerk:na most merje valaki azt mondani ,hogy Damon a rossz... :/ :D ---/

Ez felvet számos kérdést és megnyitja előttünk a fantáziálás lehetőségét az évad további részéről.
(Már ha eddig volt erre szükségünk egyáltalán.)

1. Elena a célpont, a csali, vagy mindkettő?
2. Ki ez az új vámpír, Phillipe, és mit akar Elenával?
3. Hogy tud Elena megbirkózni Stefan sötét múltjával? És legfőképp, hogyan illik bele Katherine ebbe a halálos egyenletbe?-talán ő akarja majd megölni Elenát? majd kiderül...


/ szerk: aztarohadt :O :D ez az évad... kikészít .... már most :DD /

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése