2010. szeptember 6., hétfő

Ian Somerhalder a legszexibb vadállat cikk :)

Ian Spomerhalder-ről is felkerült egy cikk az RTL klub oldalára. :D

Elérkezett az idő, hogy megválasszuk a legszexisebb szörnyeteget. Meglepő eredmény született. 2010-ben már nincs abban semmi különös, hogy vámpírokhoz, vérfarkasokhoz és egyéb vadállatokhoz vonzódunk, és mivel a kínálat egyre bővül, az Entertainment Weekly elindította a legszexisebb szörnyetegek szavazását. A magazin saját weblapján és a közösségi oldalakon lehetett leadni a voksokat a legforróbb „mutánstestekre”, 30 nap alatt több mint másfélmillió szavazat érkezett. A listán férfiak és nők is szerepelnek, az X-Men karakterei mellett a vámpírfilmek és sorozatok szereplői voltak a legnépszerűbbek.

A 16 helyezettből álló lista végén Angelina Jolie áll Beowulf-béli formájában, a Twilight Saga legnépszerűbb vérfarkasa, Taylor Lautner az ötödik helyen végzett, őt a nála 24 évvel idősebb Hugh Jackman előzte meg, mint az X-Men Farkasa. A legizgalmasabb versengés azonban az első és második helyen alakult ki, a Vámpírnaplók gonosz vérszívója, Ian Somerhalder 200 szvazattal győzte le a két éve töretlen népszerűségű Robert Pattinsont. Az Alkonyat-láz az Eclipse bemutatója óta egyre alacsonyabb fokon izzik, és mivel a készítők az utolsó könyv első felét feldolgozó filmet, a Hajnalhasadást csak 2011 novemberében mutatják be, nem is lesz, ami újat mutasson a rajongóknak jövő év végéig.

A Vámpírnaplók második szezonjára viszont milliók várnak, Amerikában szeptember 9-én vetítik az első epizódot, ezután a vámpírrománcra kiéhezett nézők minden héten csillapíthatják az éhségüket. A sorozat az RTL Klubon is masszív rajongótábort alakított ki magának, Stefan és Damon Salvatore harcát és Stefan bimbózó szerelmét Elenával minden pénteken 22 óra után követhetik nyomon a Vámpírnaplók kedvelői.

Forrás: www.irishcentral.com, www.ew.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése