2010. szeptember 11., szombat

TVD Season2! Készülj fel! Ez Kat éve lesz! :) /2/

A cikk 2. része! :)
SPOILER veszély!

De várj, nem fog két karakter meghalni ebben az évadban?
Nem spoiler azt mondani, hogy Jeremy és Caroline megtalálja a visszavezető utat az életveszélyes, meredek partról. A jövő mindkettőjüknek bonyolultabb.

Miután Jeremy (Steven R McQueen) megitta Anna vérét és bevett egy marék tablettát, úgy tűnt halál és vérszívó élet között lebegett
„ Az első rész végére tudni fogjuk, hogy vámpír – vagy sem.” – mondta Plec. Leleplezés nélkül, Jeremy tovább küzd, hogy beilleszkedjen és Anna halála után megtaláljon egy kis boldogságot. „ A boldogság számára relatív, mert ezt általában azonnal tragikus halál követi”- mondja Plec nevetve. „Most- mondja Plec – valószínűtlen barátságokat fog kötni- olyanokkal, akiket már ismerünk.

Az utolsó pillanat a legrosszabbra fordult, Caroline (Candice Accola) komoly sérüléseket szerzett
„Azzal a ténnyel foglalkozik, hogy majdnem meghalt egy autó balesetben, és hogy ez mit tesz vele fizikailag és szellemileg. „- mondja Plec.

Többet fogunk látni abból, hogy próbálja megérteni magát és a kapcsolatát az anyjával és a barátaival, aztán a móka, hogy a rámenős lány, aki sok komikus megkönnyebbülést okozott, magához tér.

Nehéz boszorkánynak lenni egy olyan show-ban, mint a Vámpírnaplók. Kérdezd csak Bonniet (Katerina Graham), akinek döntése miatt a fináléban sok vámpír halt meg a tűzben
„A boszorkányok mindig belemerülnek a vámpír problémákba”- mondta Plec.

Azt hiszem ez az a határ amit Gram mondott,Bonnie-nak sok dolga lesz, amivel foglakoznia kell majd. A vámpírok elleni álláspontja miatt elhidegülnek Elenával. Még egy tipp, Katherine be fogja bizonyítnai, hogy sokkal erősebb, mint Bonnie, akinek a varázslatai nem fognak működni mikor találkozik Elena gonosz ikertestvérével
„ Sok kérdést vet fel, hogy miért nem hat rá”- mondta Dobrev.

Akkor egy sóhajjal Plec egy másik témához kezd, a második évad titkához. Vérfarkasok is lesznek. Ha a terv csavarodása ismerősnek hangzik, az azért van, mert a Twilight és a True Blood is mitológiai várfarkasokat vitt a világukba. Plec magabiztos, hogy a show sikeres lesz, de elismeri, hogy kihívó tud lenni sok más hasonló elbeszélés nyomában.

Végül látni fogjuk, ahogy Tyler (Michael Trevino) átalakul, kezdve az apja hirtelen halálával.
„ Nem érti, hogy miért ilyen bunkó, hogy miért dühös, hogy miért küzd a barátaival”- mondta Plec. „ Ő egy tinédzser fiú, aki elvesztette az apját.”

Útján bácsikája, Mason (Taylor Kinney) fog segíteni neki, aki a Lockwood család titkáról fog tanítani neki.
„ Amit meg fogunk tanulni az az, hogy a vérfarkasok keményen dolgoznak, hogy semmilyen részletet ne osszanak meg a titok megmaradása érdekében.”- mondta Plec.

Utal arra, hogy egy ideig nem fogunk átváltozott farkast látni. Helyette emberi alakban fel fognak venni egy gimnasztikahatást.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése