2010. szeptember 10., péntek

Reuters interjú Ian Somerhalder! :)

Mennyit számít egy év... Csak kérdezzük meg a "The Vampire Diaries" színészét, Ian Somerhaldert, aki nemrég beszélt Reuters riporterével a TVD második évadáról pár mondatban.
A cikkből megtudjuk, hogy Stefan és Damon kapcsolata nincs veszve ,és hogy miken megy keresztül Damon azért , hogy tényleg jó útra térjen. Csak annyit mondhatok: győzzük kivárni. :)

SPOILER!

Kérdés: Mit tartogat ez a szezon Damonnek?
Ian:Ez az évad egy különböző szituáció Damonnak. Ő még így is jól szórakozik, de kicsit meg lesz alázva, hogy a lehető legkevesebbet mondjam: annak folytán, ami Katherine-nel történt. Azt hiszem idén lesz pár új elem a városban ami arra ösztönzi Damont, hogy keményebben dolgozzon, lépjen túl a dolgokon, amik bántják, és védje meg a dolgokat, amik fontosak számára... Ebben az évben rájön, hogy mennyi hamis kapcsolata volt az emberekkel, és amikor hamisítasz egy köteléket, akkor valamit elvesztesz, és valamit megvédesz. Valószínűleg Damon itt fogja megtalálni önmagát. Ez az év nem túl szórakoztató Damonnek - egyelőre.

Kérdés: Eddig melyik a kedvenc epizódod?
Ian:Azt mondanám, hogy az ötödik rész az előző évadban, amikor Damon átváltoztatja Vickit... Egy vámpírrá. Aztán jött a banzáj. Körbe-körbe kellett rohangálnom Kayla Ewell-lel majdnem egy hetet, egy szál alsóneműben. Nagyon király rész volt.

Kérdés: Mesélnél egy jelenetről, amit mostanság forgattok?
Ian:Ez a rész (az ötödik) főleg Damon és Stefan kapcsolatáról szól, ahogy megint összefognak, és félrerakják a különbségeket. Figyelj, akárhogy is nézzük, ők testvérek. Volt rá Damonnek lehetősége, hogy megölje Stefant, és fordítva is - mégsem tették. Mert legmélyen szeretik a másikat... Rá lesznek kényszerítve, hogy félretegyék a különbségeket, és biztosra menjenek, hogy egy nagyobb cél teljesítve van. Ezzel megvédik a várost, Elenát, és magukat. Meg kell védeniük magukat annak érdekében, hogy a tényleg rossz dolgok ne törjenek felszínre.
Paul-nak és nekem van egy közös jelenetünk. Kint vagyunk egy gyönyörű helyen, és... A jelenet kezdetén dühös vagyok és kezelhetetlen. De a végére, Stefan és Damon igazából egyetértenek valamiben, és ez egy olyan szokatlan pillanat Stefannak, hogy mond valamit, és Damonnek, hogy ebben egyetérthet.


FORDÍTOTTA: szintén Karla :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése