2010. szeptember 9., csütörtök

SPOILERek?!!! hú de még milyenek...:D

Carina MacKanzie egy őrülten szerencsés rajongó ott lehetett nyáron a TVD forgatásán. Nos most úgy döntött ad pár Spoilert, csakhogy enyhítse az izgalmunkat :D
Nekem őszintén úú. néha tátva maradt a szám :D

ÉRDEMES ELOLVASNI !!! ;) :DD

Már kevesebb mint egy nap választ el tőle, hogy mi is nézhessük a The Vampire Diaries második évadának premierjét, és a rajongók már teljesen fel vannak készülve erre az érzelmi hullámvasútra. Kapcsoljuk csak be azokat a biztonsági öveket, Salvatore fanok!

Mindenkitől fantasztikus teljesítményt várhatunk. Az íróktól a színészekig, minden egyes személy a legjobb formáját hozza ebben a részben. A Visszatérés. Ian Somerhalder valószínűleg az egész nyarát az új sminkkészlete és őrült szemmintái meg fogai mellett töltötte, és Paul Wesley furmányos trükköket eszelt ki. Nina Dobrev olyan elképesztően meggyőző mind Elenaként, mind Katherine-ként, hogy nem lepődnék meg ha kiderülne, hogy van egy őrült ikertestvére aki a piszkos munkát végzi. A Zap2it Michael Trevinot és Steven R. McQueent választotta a két legalulértékeltebb színésznek, és biztos vagyok benne, hogy az epizód végére egyet fogtok érteni.

Nem akarok túl sok poént lelőni — mivel amíg néztem, volt pár kínos nyöszörgés, amit nem tudtam visszafojtani, és nem hiszem, hogy ezzel egyedül vagyok. Itt van pár dolog, amit elárulhatok anélkül, hogy lerombolnám a szórakozásotokat... vagy a sajátom.

SPOILER!!!

-- Legelőször – ez egy nagyon vad epizód. Katherine öltözködése, egy jó hosszú pillantás Wesley muszkliján, és a legőrültebb következtetős jelenetek között valószínűleg rohamosan meg fog növekedni a hideg zuhanyok száma este 9 óra körül.

-- Amikor Vicki meghalt az első évadban, megtanultuk, hogy senki nincs biztonságban ebben a sorozatban.Tartsátok ezt észben! Ha valamit tudok a TVD-ről, akkor az az, hogy ha úgy gondolod, hogy minden jól fog menni... Akkor nagyon tévedsz.

-- Két karakternek meglesz az első közös csókja.
(Ginny.szerk: úúú. nagyon.nagyon remélem , hogy Elena/Damon lesz jáááj kimáslehetne? könyörgöm ők legyenek *.* :DD )


-- Somerhalderrel egy egész nyarat végigbeszéltünk arról, hogy
mennyire utálja Damon legsebezhetőbb pillanatait. Elmondhatom, hogy nagyon, nagyon, nagyon utálhatta az egyik jelenetet ebben a részben. Tényleg.
(Ginny.szerk: na erre is kíváncsi leszek , hogy kivel történik meg az a jelenet :P)


-- Stefan védelmező ösztöne úgy tör ki, ahogy még soha. Nem nagyon bírnátok, amikor dühös. --Valaki tenni fog valami megbocsáthatatlant.

-- Tyler egy teljesen új szintet ér el. Hangosan vinnyogtam az egyik ilyen stílusú jelenetnél.


--Amit nem fogsz látni:
Alaric. Matt Davis nincs benne ebben a részben, de annyi mást belefűztek, hogy... Valószínűleg nem is fog hiányozni. Annyira. Ez nem sejteti a jelenlétét végig a szezonban. Úgy hallom Alaric története lényeges lesz a sztori szempontjából, és Damonnal még jobban "összemelegednek", ahogy keresik a válaszokat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése