2010. szeptember 6., hétfő

Zap2it interjú! Ian Somerhalder :)

Mi a helyzet Damon-nel a jövőben? Zap2it interjú!


spoiler veszély!

Az előző évad fináléjában láttuk egy másk, új oldalát Damon-nek, ahol bevallotta érzéseit Elenának.

"Nyilvánvalóan az utolsó évad végén eléggé... Kiszolgáltatott, nevetséges, borzalmas helyzetbe kerültem" - mondta Ian arra a kérdésre, miszerint szereti e, ha Damon ennyire törékeny.
"Nem....Olyan, mintha Stefan lennék. És ez más Damon számára. Őszinte leszek, nagyon sok hibát vétettem a tornácos jelenetnél Nem volt nehéz Katherinnel csókolózni, de nehéz volt ezt ennyire sérülékenyen csinálni Pedig annyira ösztönös ez Damon számára, mint felöltözni meg minden Szóval elég fura volt...igen...sérülékeny"

Sajnos a szívből jövő vallomás rossz fülekre talált és rossz ajkakra. Szóval most hogy visszatérünk Damon megtudja és ha igen mikor, hogy kit csókolt meg, Hogyan fog erre reagálni?

"Nem lesz boldog...és valószínű, hogy fájni fog neki. És mikor Damon nem boldog és még fáj is neki...az sz*r ügy. "

Ami nem jelenti azt, hogy Katherine és Damon nem fog összejönni , és egy örökkévalóságon keresztül gyilkos monogám kapcsolatban élni.

"Hatalmas probléma lehet hogyha kiderülne egy-két titok, így az alapítók társaságából nem lehetne infót nyerni és ki kell játszani mindden kártyát, hogy fentmaradjon a "rend".

Hatalmas változás jön most Mystic Fallsra, pl. Lockwood polgármester meghalt. Katherine visszatért. Nem tudjuk, hogy sokáig vagy kevesebb ideg.

"Csak visszatért. Damonért. Hiányzott neki. xD" Mikor megcsókolod, elhúz (xD) "Rájön, hogy elcseszte, és hogy igazán szereti Damont. De majd megoldjuk."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése