2010. július 30., péntek

Comic Con 2010 interjú Julie Plec-el :)

Az új évadban Nina Dobrev két szerepet is fog egyszerre játszani - Elena és Katherine szerepét.
Plec: Nina az egyik legkedvesebb ember a világon és azzal szokott viccelődni, hogy Katherine a szombat esti Nina. A szombat esti Nina határozottan zsörtölődő, de semmi esetre sem gonosz, szarkavaró, szörnyű nőszemély. Nagy feladat számára, hogy egyszerre játssza az erkölcsközpontú és lelkes, könyörületes szereplőt és aztán az önimádó, önző, manipuláló, szemtelen, kacér lánykát.

Milyen céllal tért vissza Katherine ?
Plec:
Alapvetően azon lesz majd, hogy a Stefan-Elena love sztori akadályba ütközzön. Szórakoztató lesz majd látni, ahogy Stefan és Katherine egymás ellenében játszanak. Nyilván vicces lesz majd Damot és Katherinet is látni, mert itt is sok történet van, de a szerelmi háromszögből négyszög lesz.


Mikorra jönnek rá Stefan és Damon ,hogy ő nem Elena?

Plec:
Az első epizód első 15 percében már mindketten tudni fogják. Damon rájön, hogy palira vették és Stefan szemtől szembe kerül Katherine-nel. A poén az lesz, ahogy Stefan reagál abban a pillanatban és ezzel szemben ahogy Damon reagál.


Az egész első évadot a Fonunder's Day (Alapítók Napja) felé vezettétek. Mi lesz a második évad körítése?

Plec:
Amit szerettünk abban, amit a Founder's Day adott nekünk az az, hogy ez a kis város a nagy évfordulóját ünnepli és a hosszú íve a sorozatnak, hogy a történelem megismétli önmagát. Valami ilyesmit fogunk ebben az évben is csinálni, de még nem találtuk ki pontosan, hogy mit.


Mi jár azzal a döntéssel, hogy a vámpír Anna meghalt a fináléban?

Plec:
Ez egy olyan dolog, hiszed vagy nem, amire Kein (Williamson) és én sosem gondoltunk hosszútávon. Úgy mutattuk be a szerepét, hogy tudtuk, hogy a távozása a legmélyebb hatású Jeremyn és Damonön lesz. Damonnél egy futó pillanatnyi emberséget jelentett - segíteni akart rajta. Határozottan tudtuk, hogy azért volt ott, hogy a szereplőnket egy új szintre segítse. Valós okból tettük.


Jeremy most nagyon belemerült a vámpírvilágba. Szóval mit várhatunk tőle ebben az évadban?

Plec:
Nem mondjuk meg, hogy mi történik vele azon kívül, hogy "életben van". Ezt figyelmen kívül hagyva a legfontosabb dolog most Jeremy számára, hogy ennek a dolognak a másik oldalán sokkal mélyebb és sokkal de sokkal erősebb önérzete lesz. Meg fogja kérdezni, hogy mi dolga van ezen a világon. Mindez a hiány miatt: szülők, Vicki, Anna és aztán a vágy, hogy véget vessen a saját életének.


Forrás : http://www.monitamunoz.gportal.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése