2010. július 2., péntek

Paul Wesley valóban egy őrült démon?

Stefan a Salvatore testvérek jófiúja, de biztos, hogy mindig Damon marad a fekete bárány?

A Vámpírnaplók főszereplője, Paul Wesley szenvedéllyel teli tekintetébe hölgy nézők milliói szerettek már bele. A visszafogott, állatokkal táplálkozó vámpírnak még jobban megy az önmegtartóztatás, mint az Alkonyat szépfiújának, Edward Cullennek, ami még szexibbé teszi a karakteres arcú, kidolgozott testű Stefant. Vajon miben hasonlít a sorozatbéli karakter az őt alakító Paul Wesley-re?

– Először is, vannak agyaraim – mondta Paul Wesley a Monte Carlo-i televíziós fesztiválon. – Másodszor, alvászavarban szenvedek… És harmadszor, az első évad forgatásai alatt képes voltam lehagyni bárkit, akárhova is mentek, végül mindig előttük értem oda. Folyton azt kérdezték: Hogy csinálod ezt? Hogy értél ide ilyen gyorsan? És így kezdtem el játszani, hogy szándékosan próbáltam kiborítani a többieket – viccelődött Wesley.


A sorozatban a vámpír testvérpár közül Stefan a jó szándékú, széplelkű és ártatlan vérszívó, míg Damonnak nem okoz túl sok lelkiismeret-furdalást egy ember nyakának kitörése. Paul Wesley azonban nem vélekedik ilyen fekete-fehéren saját karakteréről:
„Stefan bizonyára mindig gondoskodni akar majd Elena biztonságáról, de akadnak olyan időszakok, amikor jobban kívánja a vért, hiszen neki van egy sötét oldala is. Elvégre Stefan vámpír, amit hiba lenne figyelmen kívül hagyni.”

Forrás: vampirediariessource.wordpress.com



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése