2010. július 30., péntek

Comic Con Ian interjú Damon-Elena-Katherine kapcsolatáról :)

Már korábban volt egy interjú Iannal, amit le is írtam nektek most viszont itt van hozzá egy videó!
Amiről beszél azt leírom:
( bár már a korábbi interjúban szinte minden benne volt :) )
PS.: Ian valami iszonyatosan aranyos a videóban *.*(L)
SPOILER!

"Azt hiszem, hogy kicsit dühös lesz, amikor rájön, hogy nem Elenát csókolta meg." - mondta Ian. De ez még nem jelenti azt, hogy Elena az egyetlen nő, aki megfordul Damon gondolatában... - "Még mindig úgy akarja Katherinet, mint egy idióta. A szerelem valóságos vakító erő. Hülye dolgokra kényszerít minket. Ezt mindannyian megtapasztaljuk." (van benne igazság..)

Talán ideje lenne, hogy Damon tanuljon a hibáiból, mintsem hogy újra elkövesse őket.
"Azt szeretném látni, hogy rájön, hogy Katherine valójában egy őrült, szarkeverő kur***va! De most komolyan, egy csomó dolog, a jelleme tőle származik (Katherinetől). Ha magába tudna nézni, azt mondaná, hogy nem éppen egy minőségi jelleme van."

Az igazi döfés pedig az, hogy Damonnek szembesülnie kell vele, hogy Katherine igazából nem is érte jött vissza Mystic Fallsba, hanem Stefanért. És igen, a szerelmi háromszögük a második évad kezdetével szerelmi négyszögre bővül :D

"Ez egy másik dolog, ami össze fogja törni. A szövetség kettőjük között (Damon & Stefan) talán meg is fog erősödni, mert Katherine mindkettőjükön bosszút fog állni. Bármit is akar Katherine Stefantől vagy Damontől, Stefannek jóformán semmi dolga nincs vele... amíg mégis lesz." (ezt vehetjük utalásnak :D )

Damon embersége pedig csak Elenával kapcsolatban bukkan felszínre: "Ezt majd Nina Dobrev elintézi nektek." - mondta fülig érő vigyorral Ian :D




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése