2010. július 23., péntek

Újabb Spoilerek!!

Most még több titkot, és érdekességet olvashatunk a sorozat folytatásáról. Szó lesz új szereplőkről, továbbá egy-két rejtélyes dologról.


A következő évadban a vérfarkasokról fogunk többet megtudni. Most megerősítették, hogy lesz még egy új faj a 2. évadban: Blue Devils (kék ördög?:O miafenexD) A CW hamarosan dönt arról, hogy esetleg lesz egy visszatérő szereplő, Vanessa. Ez a karakter egy gyönyörű, inteligens végzős hallgató a Duke Egyetemen. Ő fog segíteni Damonnek és Alaricnak a farkasemberek utáni kutatásban. Damon és Alaric egy csapatot alkotnak majd a második évadban? Már alig várjuk! :D

Továbbá megérkezett egy újabb spoiler, melyben a 2. évad 3. eizódjáról kapunk információkat.

A Vámpírnaplókba keresnek egy színésznőt, aki eljátsza Aimee-t. A karaktert úgy jellemzik, hogy egy édes szexi, és szórakoztató lány, aki szeret flörtölni, és tervei vannak Mattel. Na és Caroline? Nos, ő lesz az ellensége. Aimee valószínűleg egy vendég/visszatérő szereplő lesz, aki "jól fog kinézni bikiniben" xD. Ó szegény Caroline... Ezzel együtt bizonyossá vált, hogy Caroline túléli a balesetet! Viszont egy újabb információt tudhatunk meg erről az epizódról: Tyler egy partin, teliholdkor. Kísérteties és egyben ijesztő... Vérfarkas.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése