2010. július 19., hétfő

TV Squad Interjú

Készült egy rövid interjú a VD sztárjaival, akik elmondták ,hogy imádják a visszaemlékezős jeleneteket forgatni.

Nina Dobrev, aki Elenát és Katherine-t játsza, elmondta a TV Squad-nak, hogy gyakran úgy érzi, mintha utazott volna az időben.
"Szeretem a visszaemlékezéseket"-mondta. "Mindannyian szórakozunk, mert vissza tudunk lépni az időben, és régi ruhákat viselünk. Amikor az ember egy filmben szerepel, nem csak másképp néz ki, hanem egy teljesen más világot is teremt."
Majd hozzátete: "Ez egy kihívás, és más, ezért tudom, hogy nagyon szerencsések vagyunk. Imádom, mert felvehetek fűzőt, valamint régi ruhában szerepelhetek. Ez fantasztikus."

Eközben Paul Wesley (Stefan) és Ian Somerhalder (Damon) kifejtette, hogy szeretik feltárni a karakterük különböző oldalait.
"Vannak különböző kapcsolatok" - mondta Wesley. "Damon és én szeretjük egymást. Mi ártatlan, naiv fiúk vagyunk, és beleszeretünk egy rossz lányba - vagy a megfelelő lányba, ez szubjektív -, ki azzá tesz minket, akik vagyunk."

Somerhalder hozzátette: " Azt hiszem, ez a nő belépett az életünke, és ösztönözött minket, hogy olyan dolgokat, tegyünk amiket sosem próbáltunk Azonban azt mondta, hogy a naivitásuk alkalmas alkalmassá tesz minket a teljes boldogságra. Látni fogjátok Stefant és Damont, ahogy annyira sok mókás dolog történik velük. Ez döbbenetes ellentétben áll azzal, amit általában láttok."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése