2010. július 30., péntek

Comic Con 2010

oops... véletlenül kitöröltem ezt a bejegyzést szóóval itt van megint :D
Hamár élőben nem élvezhettük, olvassunk róla egy kicsit :)
Comic Con percről-percre!

Szerintem érdemes elolvasni ;) :)

16:30: Marcos Siega, aki számos sorozatot rendezett már, nyitja meg a panelt.

16:35:
Ian beszökdécsel,az ő érkezése kapja
a legnagyobb őrjöngést, őt követi Paul és Nina.

16:39:Kevinhez a kérdés: Mi a helyzet Jeremy-vel? Válasz: Felébred. Valamint nagyon viccesen tér majd vissza.Nem hajlandó elárulni, hogy Jeremy vámpír lesz-e, v
agy sem. "Ez a jó része a Visszatérésnek", mondja.

16:40: Julie Plec elárulja, hogy Tyler anyja fogfellépni, mint a város polgármestere, most, hogy a férje meghalt. Kevin azt mondta, aki olvasta a könyveket az tud a Lockwood család átkáról, amiről Tyler ebben az évadban szerez tudomást. "A nagybátyja a temetésre jön a városba... Sok választ tudhat."

16:42: "Rajtam lesznek a ruháim végig", de ebben az évadban is sokszor fog megvélni tőlük :D
mondja Ian nagy őrjöngés közepette, amíg Kevin azon tűnődik, melyik szereplőnek kéne utánoznia. A Damon/Elena páro
sra, mint lehetséges végkifejletre, az egész tömeg őrjöngeni kezd.

16:43:
Kevin azt mondta, Stefan és Katherine szemtől szembe kerülnek egymással rögtön az első részben. Katherine fekete bőr ruhát fog viselni. "Katherine olyan, mint egy nagyágyú." Nina nagyon örül annak, hogy eljátszhatja. "Katherine sokkal menőbb." - teszi hozzá Ian. "Dermesztő és Ijesztő milyen jól játsza Nina ezt az őrült szerepet." - szólal meg Kevin. "Katherine egy strici", nyilvánítja ki Elena. Azt mondta, szereti a rossz lányt játszani, és szíveket összetörni.


16:44: Paul úgy gondolja, hogy a vér iránti kísértés soha nem fog "megmenekülni" Stefanból. Kevin azt sem árulta el, Stefan gonosszá válik-e. "Majd én tanítalak, Paul", jegyzi meg Ian.

16:45: A jó ,kedves Damon megőrjít. Az a jelenet a tornácon! Szánalmas voltam."
- mondja Ian. Nem tudom, hogy kell jól játszani." Azt mondta, a kedvenc Damon-jelenetei a "vicces, dilis féle Damon-jelenetek" Kedvenc jelenete mikor Vicky-vel félmeztelenül táncol a házban. --Erre a közönség őrjöng :D--


16:48:
Michael vajon jobban szereti Matt húgát, vagy az anyját Tylerrel? "Mindkettőt nem lehet?" Amikor megkérdezték róla, hogy "Caroline vagy Bonnie?", Steve azt felelte, "Caroline", Erre mindenki: Awwww.. :) Steve erre gyorsan témát váltott. xD


16:48: Paul átad Ninának egy Hershey's Kiss-t --(ez egy csoki :D)--. Ninanak: Ki csókol jobban? Válasz: Elenanak Team Stefan, Katherine-nek Team Damon. :)--de mint ez kiderült ez nem így van hisz katherine Stefan-ért jött vissza Elena pedig hát... halad halad... Damon irányába :D-- "Szerencsés vagyok, mert mindkettejüket megkapom." - monja Nina. ---(hátkössz :D)---


16:51: Michael elárulja, hogy halál félelme van, mert az átváltozását nem akarják másolatként megoldani. Kevin elmondja, "Az elején nagyon nehéz ezt megoldani", megemlítve a vérfarkasos filmet, amit korábban csinált. "Lesz benne átváltozás. Meg fog történni. Ez is egy része az útjának."

16:52:
"Akivel csak randizom, meghal", mutat rá Steven. Kevin elmondja, a sorozatban a halál "A legjobb módja a történetmondásnak." Szerinte Anna egy kisebb szereplőként indult, de annyira megszerette mindenki, hogy kiterjesztették a szerepét.


16:54:
Anna halála nagy hatással lesz Damonra, mert végig kellett néznie. Damon vajon jóvá válik, vagy még gonoszabb lesz? Kevin azt mondta, erre nem lehet egyszerű választ adni.


16:55:
Steve szeretné látni, hogy Jeremy "többet üt vissza". Julie elmondta, az ő útja a "férfivé váláshoz" halad, és hogy kitalálja, "kinek is kéne lennem valójában".


16:56: Matt szeretné, ha a karakterének lenne egy "flörtölős, mocskos szex jelenete" Jennával.

16:58:
Paul szeretné, ha Stefan végre nem csak jó fiú lenne, hanem megmutatná a gonoszabb oldalát. Mondjuk egy visszatekintés során, mikor még kevésbé törődött az emberi oldalával. "Csatlakozhatna egy vándorcirkuszhoz!" vagy visszatekintés a 80as évekre mikor Lexivel bulizott.
Legalább egy ideig úgy szeretné látni, hogy "a vámpír énje jobban kitölti". "Komolyan beszélek". mondta Paul.

16:59:
Nina szeretné látni, ahogy "Elena megküzd Katherinnel". Azt mondta, szereti a karakterei mélységét.

17:00: Ian elárulta, ő is szeretne visszatekintéseket Damon múltjára. "Leginkább az 1969-es Rolling Stones koncertről." Szintén szeretné látni Damont, ahogy kisajátítja Stefan hálószobáját.

17:00: Michael több Tylert szeretne a szerepkönyvbe. "Vicces lenne látni, ahog
y a Lockwood ősök harcolnak a Salvatore ősökkel."

17:00:
Julie és Kevin elmondta, hogy sokkal több visszatekintés lesz a második évadban.


17:02:
Egy rajongó megkérdezte Ninát, hogy melyik Salvatore testvér a vonzóbb. "Stefan szimpatikus, mert feltétel nélkül szereti Elenát. Damon viszont sokkal viccesebb és spontán cselekszik, ami nagyon vonzó." Paul közbe szól: "Stefannak nagyobb fogai vannak!"


17:03:
A következő rajongó azt kérdezi, melyik fiú hasonlít jobban a karakterére. "Paul gyakorlatias, egy vicces, feldobott fickó", feleli Nina. "Ian pontosan olyan, mint Damon." A két fiú bevallotta, hogy szeretnek egymással viccelődni, a sorozatban és a való életben is.


17:06:
Ian elmondta, "Nem ítélkezem Damon fölött", mert ez rossz egy színésznek, ha így tesz. "Ez egy érdekes túra ezzel a Damon fickóval."


17:08:
Nina viccelődött, "Mi tényleg vámpírok vagyunk", amikor a speciális effektekről kérdezték.


17:09:
Marcos elárulta, a fogak nem digitálisak. Kevin elmondta, nagyon vigyáznak, hogy a sorozatban a szereplők ne beszéljenek úgy, hogy benn vannak a vámpírfogak.


17:10:
Ian csalódott amiatt, hogy nem kell többé, a számítógépes technikának köszönhetően, hordania a piros kontaktlencsét, mert az segített neki a vámpír szerep eljátszásában. Sokkal jobban átérezte a karaktert.

17:10: Nina elárulta, hogy fekete pöttyök vannak az arcán, amikor a speciális effektekhez forgatnak. Paul elmondta, hogy egy ideig kontaktlencsét viseltek, de most már az is digitális.

17:11: "Jók vagytok srácok! Köszönjük!", mondta Nina a tömegnek. Paul rámutat, hogy mennyivel több ember van most itt, mint tavaly.

17:12: Paul egy percre szeretne Damont játszani. Egy rajongó elkéri tőle a névtábláját - és Paul odaadja neki! Micsoda nagylelkűség! :)

17:13:
A visszajelzések alapján sok harcra, szexre és manipulációra számítsunk
a második évadra. Katherine visszatér és ugyan olyan gonosz, mint volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése