2010. július 8., csütörtök

Kat Graham a 2. évadról

Spoiler veszély!!!! Forrás : http://www.nypost.com/p/blogs/popwrap/kat_graham_sassy_is_what_all_about_OdA482X4nPF35TGuPLBKiO

Tükröm, tükröm mondd meg nékem, ki a legszebb a vidéken” Az első sorban Kat Graham tuti ott áll, közelgő debütáló lemezével, melyből már kaphattunk egy kis ízelítőt a Sassy című dalt. Katerina nem csak , hogy sztár a Vámpírnaplók című sikersorozatban, de szerepet kapott a Honey következő részében is. De most itt az ideje, hogy kifaggassuk Katet:

A cikk első felében Kat cd-jéről van szó, de úgy gondoltam, hogy minket a VD jobban érdekel ezért az a rész nincs lefordítva de ha meg szeretnétek nézni akk. Katt fent a forrásra!!

PopWrap:
Nagy vihart kavartál a Twitteren, mikor azt írtad, hogy megkaptad a 2. évad egyik új szövegkönyvét.
Kat Graham:
Ó igen! Imádom a rajongókat azóta, mióta először adásba kerültünk, de el kell, hogy mondjam a második évad elmebeteg lesz!

PW: Az első rész onnantól folytatódik, mikor látjuk Elenát a konyha felé sétálni??
Kat: Igen (Nevet). És megjegyzem, Bonnie nagyon kemény lesz az első epizódban. Nem játszadozik, Bonnie kicsinál ha összeakasztod a bajszod vele! Neki is kell majd foglalkoznia Katherinenel. És ez egy teljesen új fenevad. Szó szerint.

PW: A fináléban, Bonnie tett egy elég baljós utalást Stefannak –lesz a második évadban ennek folytatása?
Kat
: Igen. Tényleg azt jelenti, hogy nem fog többet segíteni nekik.

PW: Gondolom, Bonnie varázsereje csak tovább nő majd a következő évadban.
Kat: Ó igen, ő sokkal, de sokkal erősebb lesz. De fontos, hogy ez ugyan akkora veszélyt is jelent. És Bonnie sosem fogja elfelejtetni az egyik szerette, a nagymamája halálát. Nem fogja túltenni magát rajta…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése