2010. július 27., kedd

Comic Con 2010 interjú Kevin Williamsonnal

Most pedig egy Interjú a vámpírnaplók egyik kiváló producerével Kevin Williamsonnal!

Az interjúban utalásokat kapunk arról, hogy mit várhatunk a következő évadban, -bár ezek nem koknkrétak- és szó esik Katherineről természetesen, no meg Tyler Lockwood is tartogat néhány meglepő pillanatot számunkra Kevin szerint. :)

Kérdés: Mit várhatunk ettől az évadtól?
Kevin: Nos, Katherine visszatért Mystic Fallsba, így egy kicsit átváltottunk játszadozósba. Meg kell mutatnunk, hogy milyen hatással lesz ez Stefanra és Damonra. De még olyan nehéz erről beszélnünk, mert szinte minden meglepetés lesz! Annyi biztos, hogy Katherine visszatért, és Stefant a
karja.

Kérdés
: Lehet más ok is amiért visszatért?
Kevin:
Talán... lehet.

Kérdés: Miket fogunk megtudni Katherineről?
Kevin: Annyi mindent rejt még 1864. Mi történt? Miért nem volt a sírban? Hogy menekült ki? Hová ment? Miért nem ő tért vissza Mystic Falslba újra kezdeni mindent? Mi hozta őt haza? És még sok sok móka vár, no meg persze ott van a Lockwoodok titka.

Kérdés
: Miben különbözik Katherine a régi 1864-es Katherinetől?
Kevin: Egy számító nőszemély. Érdekes lesz ezt nézni. Más abban az értelemben, hogy nem kell fűzőt viselnie, és más különböző dolgokat.

Kérdés
: Mennyi visszatekintős rész lesz?
Kevin:
Terveink szerint 3 de én jobban szeretném ha 4 lenne.

Kérdés: Láthatunk majd halott karaktereket a visszatekintős részekben?

Kevin:
Igen.

Kérdés:
Isobelt láthatjuk
újra?
Kevin: Nem rögtön. Még nincs semmilyen tervünk vele kapcsolatban. Utálok nemet mondani, de az első 12 epizódban nem hiszem hogy benne lesz.

Kérdés:
Mit tudnál mondani nekünk Tyler naplójáról ebben az évben?
Kevin:
Tyler sokat fog tanulni Mason nagybácsikájától, aki a legelső epizódban érkezik. Elmegy hozzá tanulni, megismerkedik az "átkával", megtudja ki vagy mi ő, és hogyan kezelje ezt. Ez egy tipikus felnőtté válási időszak lesz, miközben választ kapsz olyanokra mint, miért vagy az ami, miért vagy olyan ideges, miért érzed magad elveszettnek...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése