2010. július 30., péntek

Comic Con Ian interjú Damon-Elena-Katherine kapcsolatáról :)

Már korábban volt egy interjú Iannal, amit le is írtam nektek most viszont itt van hozzá egy videó!
Amiről beszél azt leírom:
( bár már a korábbi interjúban szinte minden benne volt :) )
PS.: Ian valami iszonyatosan aranyos a videóban *.*(L)
SPOILER!

"Azt hiszem, hogy kicsit dühös lesz, amikor rájön, hogy nem Elenát csókolta meg." - mondta Ian. De ez még nem jelenti azt, hogy Elena az egyetlen nő, aki megfordul Damon gondolatában... - "Még mindig úgy akarja Katherinet, mint egy idióta. A szerelem valóságos vakító erő. Hülye dolgokra kényszerít minket. Ezt mindannyian megtapasztaljuk." (van benne igazság..)

Talán ideje lenne, hogy Damon tanuljon a hibáiból, mintsem hogy újra elkövesse őket.
"Azt szeretném látni, hogy rájön, hogy Katherine valójában egy őrült, szarkeverő kur***va! De most komolyan, egy csomó dolog, a jelleme tőle származik (Katherinetől). Ha magába tudna nézni, azt mondaná, hogy nem éppen egy minőségi jelleme van."

Az igazi döfés pedig az, hogy Damonnek szembesülnie kell vele, hogy Katherine igazából nem is érte jött vissza Mystic Fallsba, hanem Stefanért. És igen, a szerelmi háromszögük a második évad kezdetével szerelmi négyszögre bővül :D

"Ez egy másik dolog, ami össze fogja törni. A szövetség kettőjük között (Damon & Stefan) talán meg is fog erősödni, mert Katherine mindkettőjükön bosszút fog állni. Bármit is akar Katherine Stefantől vagy Damontől, Stefannek jóformán semmi dolga nincs vele... amíg mégis lesz." (ezt vehetjük utalásnak :D )

Damon embersége pedig csak Elenával kapcsolatban bukkan felszínre: "Ezt majd Nina Dobrev elintézi nektek." - mondta fülig érő vigyorral Ian :D




A Vampire Diaries sztárja Nina Dobrev divattervezőként!

Nina Dobrev, a Vampire Diaries sztárja a hollywoodi sztárok túlnyomó többségéhez hasonlóan úgy döntött, új rubrikát szeretne az önéletrajzához adni: könyvet ír az életéről divattervező lesz!

A 21 éves bolgár származású színésznő egyre többet fecseg arról a Twitterén, hogy bizony nem csak tervezgeti a nagy áttörést, de a jelek szerint már el is indult valami ezen a vonalon... méghozzá nem is kis dobásról van szó.
A
KRMA tervezőjével, Nicholes Bowes-szal dolgozik együtt egy egészen újszerű, saját kollekción.


A napokban pedig egy egyedi bőrdzsekin dolgoznak együtt... kíváncsiak vagyunk persze a teljes kollekcióra is, hiszen Nina általában egyedi ,kiszámíthatatlan és gyönyörű öltözékekben jelenik meg a vörös szőnyegen.

Szerintem van hozzá érzéke ;) És biztos az összes ruha nagyon jó lesz :) Már alig várom :D
Forrás: neon.hu

Első poszter a 2. évadról! (L) :)

Végree itt az első poszter a Vampire Diaries 2. évadjáról :D
Szerintem iszonyat jóó *.*
Elena mindkét testvér kezét fogja, szóóóóval lesznek itt bonyodalm
ak... :) (L)


Remélhetőleg jobb minőségben is előkerül :)

Comic Con 2010

oops... véletlenül kitöröltem ezt a bejegyzést szóóval itt van megint :D
Hamár élőben nem élvezhettük, olvassunk róla egy kicsit :)
Comic Con percről-percre!

Szerintem érdemes elolvasni ;) :)

16:30: Marcos Siega, aki számos sorozatot rendezett már, nyitja meg a panelt.

16:35:
Ian beszökdécsel,az ő érkezése kapja
a legnagyobb őrjöngést, őt követi Paul és Nina.

16:39:Kevinhez a kérdés: Mi a helyzet Jeremy-vel? Válasz: Felébred. Valamint nagyon viccesen tér majd vissza.Nem hajlandó elárulni, hogy Jeremy vámpír lesz-e, v
agy sem. "Ez a jó része a Visszatérésnek", mondja.

16:40: Julie Plec elárulja, hogy Tyler anyja fogfellépni, mint a város polgármestere, most, hogy a férje meghalt. Kevin azt mondta, aki olvasta a könyveket az tud a Lockwood család átkáról, amiről Tyler ebben az évadban szerez tudomást. "A nagybátyja a temetésre jön a városba... Sok választ tudhat."

16:42: "Rajtam lesznek a ruháim végig", de ebben az évadban is sokszor fog megvélni tőlük :D
mondja Ian nagy őrjöngés közepette, amíg Kevin azon tűnődik, melyik szereplőnek kéne utánoznia. A Damon/Elena páro
sra, mint lehetséges végkifejletre, az egész tömeg őrjöngeni kezd.

16:43:
Kevin azt mondta, Stefan és Katherine szemtől szembe kerülnek egymással rögtön az első részben. Katherine fekete bőr ruhát fog viselni. "Katherine olyan, mint egy nagyágyú." Nina nagyon örül annak, hogy eljátszhatja. "Katherine sokkal menőbb." - teszi hozzá Ian. "Dermesztő és Ijesztő milyen jól játsza Nina ezt az őrült szerepet." - szólal meg Kevin. "Katherine egy strici", nyilvánítja ki Elena. Azt mondta, szereti a rossz lányt játszani, és szíveket összetörni.


16:44: Paul úgy gondolja, hogy a vér iránti kísértés soha nem fog "megmenekülni" Stefanból. Kevin azt sem árulta el, Stefan gonosszá válik-e. "Majd én tanítalak, Paul", jegyzi meg Ian.

16:45: A jó ,kedves Damon megőrjít. Az a jelenet a tornácon! Szánalmas voltam."
- mondja Ian. Nem tudom, hogy kell jól játszani." Azt mondta, a kedvenc Damon-jelenetei a "vicces, dilis féle Damon-jelenetek" Kedvenc jelenete mikor Vicky-vel félmeztelenül táncol a házban. --Erre a közönség őrjöng :D--


16:48:
Michael vajon jobban szereti Matt húgát, vagy az anyját Tylerrel? "Mindkettőt nem lehet?" Amikor megkérdezték róla, hogy "Caroline vagy Bonnie?", Steve azt felelte, "Caroline", Erre mindenki: Awwww.. :) Steve erre gyorsan témát váltott. xD


16:48: Paul átad Ninának egy Hershey's Kiss-t --(ez egy csoki :D)--. Ninanak: Ki csókol jobban? Válasz: Elenanak Team Stefan, Katherine-nek Team Damon. :)--de mint ez kiderült ez nem így van hisz katherine Stefan-ért jött vissza Elena pedig hát... halad halad... Damon irányába :D-- "Szerencsés vagyok, mert mindkettejüket megkapom." - monja Nina. ---(hátkössz :D)---


16:51: Michael elárulja, hogy halál félelme van, mert az átváltozását nem akarják másolatként megoldani. Kevin elmondja, "Az elején nagyon nehéz ezt megoldani", megemlítve a vérfarkasos filmet, amit korábban csinált. "Lesz benne átváltozás. Meg fog történni. Ez is egy része az útjának."

16:52:
"Akivel csak randizom, meghal", mutat rá Steven. Kevin elmondja, a sorozatban a halál "A legjobb módja a történetmondásnak." Szerinte Anna egy kisebb szereplőként indult, de annyira megszerette mindenki, hogy kiterjesztették a szerepét.


16:54:
Anna halála nagy hatással lesz Damonra, mert végig kellett néznie. Damon vajon jóvá válik, vagy még gonoszabb lesz? Kevin azt mondta, erre nem lehet egyszerű választ adni.


16:55:
Steve szeretné látni, hogy Jeremy "többet üt vissza". Julie elmondta, az ő útja a "férfivé váláshoz" halad, és hogy kitalálja, "kinek is kéne lennem valójában".


16:56: Matt szeretné, ha a karakterének lenne egy "flörtölős, mocskos szex jelenete" Jennával.

16:58:
Paul szeretné, ha Stefan végre nem csak jó fiú lenne, hanem megmutatná a gonoszabb oldalát. Mondjuk egy visszatekintés során, mikor még kevésbé törődött az emberi oldalával. "Csatlakozhatna egy vándorcirkuszhoz!" vagy visszatekintés a 80as évekre mikor Lexivel bulizott.
Legalább egy ideig úgy szeretné látni, hogy "a vámpír énje jobban kitölti". "Komolyan beszélek". mondta Paul.

16:59:
Nina szeretné látni, ahogy "Elena megküzd Katherinnel". Azt mondta, szereti a karakterei mélységét.

17:00: Ian elárulta, ő is szeretne visszatekintéseket Damon múltjára. "Leginkább az 1969-es Rolling Stones koncertről." Szintén szeretné látni Damont, ahogy kisajátítja Stefan hálószobáját.

17:00: Michael több Tylert szeretne a szerepkönyvbe. "Vicces lenne látni, ahog
y a Lockwood ősök harcolnak a Salvatore ősökkel."

17:00:
Julie és Kevin elmondta, hogy sokkal több visszatekintés lesz a második évadban.


17:02:
Egy rajongó megkérdezte Ninát, hogy melyik Salvatore testvér a vonzóbb. "Stefan szimpatikus, mert feltétel nélkül szereti Elenát. Damon viszont sokkal viccesebb és spontán cselekszik, ami nagyon vonzó." Paul közbe szól: "Stefannak nagyobb fogai vannak!"


17:03:
A következő rajongó azt kérdezi, melyik fiú hasonlít jobban a karakterére. "Paul gyakorlatias, egy vicces, feldobott fickó", feleli Nina. "Ian pontosan olyan, mint Damon." A két fiú bevallotta, hogy szeretnek egymással viccelődni, a sorozatban és a való életben is.


17:06:
Ian elmondta, "Nem ítélkezem Damon fölött", mert ez rossz egy színésznek, ha így tesz. "Ez egy érdekes túra ezzel a Damon fickóval."


17:08:
Nina viccelődött, "Mi tényleg vámpírok vagyunk", amikor a speciális effektekről kérdezték.


17:09:
Marcos elárulta, a fogak nem digitálisak. Kevin elmondta, nagyon vigyáznak, hogy a sorozatban a szereplők ne beszéljenek úgy, hogy benn vannak a vámpírfogak.


17:10:
Ian csalódott amiatt, hogy nem kell többé, a számítógépes technikának köszönhetően, hordania a piros kontaktlencsét, mert az segített neki a vámpír szerep eljátszásában. Sokkal jobban átérezte a karaktert.

17:10: Nina elárulta, hogy fekete pöttyök vannak az arcán, amikor a speciális effektekhez forgatnak. Paul elmondta, hogy egy ideig kontaktlencsét viseltek, de most már az is digitális.

17:11: "Jók vagytok srácok! Köszönjük!", mondta Nina a tömegnek. Paul rámutat, hogy mennyivel több ember van most itt, mint tavaly.

17:12: Paul egy percre szeretne Damont játszani. Egy rajongó elkéri tőle a névtábláját - és Paul odaadja neki! Micsoda nagylelkűség! :)

17:13:
A visszajelzések alapján sok harcra, szexre és manipulációra számítsunk
a második évadra. Katherine visszatér és ugyan olyan gonosz, mint volt.

Comic Con 2010 interjú Julie Plec-el :)

Az új évadban Nina Dobrev két szerepet is fog egyszerre játszani - Elena és Katherine szerepét.
Plec: Nina az egyik legkedvesebb ember a világon és azzal szokott viccelődni, hogy Katherine a szombat esti Nina. A szombat esti Nina határozottan zsörtölődő, de semmi esetre sem gonosz, szarkavaró, szörnyű nőszemély. Nagy feladat számára, hogy egyszerre játssza az erkölcsközpontú és lelkes, könyörületes szereplőt és aztán az önimádó, önző, manipuláló, szemtelen, kacér lánykát.

Milyen céllal tért vissza Katherine ?
Plec:
Alapvetően azon lesz majd, hogy a Stefan-Elena love sztori akadályba ütközzön. Szórakoztató lesz majd látni, ahogy Stefan és Katherine egymás ellenében játszanak. Nyilván vicces lesz majd Damot és Katherinet is látni, mert itt is sok történet van, de a szerelmi háromszögből négyszög lesz.


Mikorra jönnek rá Stefan és Damon ,hogy ő nem Elena?

Plec:
Az első epizód első 15 percében már mindketten tudni fogják. Damon rájön, hogy palira vették és Stefan szemtől szembe kerül Katherine-nel. A poén az lesz, ahogy Stefan reagál abban a pillanatban és ezzel szemben ahogy Damon reagál.


Az egész első évadot a Fonunder's Day (Alapítók Napja) felé vezettétek. Mi lesz a második évad körítése?

Plec:
Amit szerettünk abban, amit a Founder's Day adott nekünk az az, hogy ez a kis város a nagy évfordulóját ünnepli és a hosszú íve a sorozatnak, hogy a történelem megismétli önmagát. Valami ilyesmit fogunk ebben az évben is csinálni, de még nem találtuk ki pontosan, hogy mit.


Mi jár azzal a döntéssel, hogy a vámpír Anna meghalt a fináléban?

Plec:
Ez egy olyan dolog, hiszed vagy nem, amire Kein (Williamson) és én sosem gondoltunk hosszútávon. Úgy mutattuk be a szerepét, hogy tudtuk, hogy a távozása a legmélyebb hatású Jeremyn és Damonön lesz. Damonnél egy futó pillanatnyi emberséget jelentett - segíteni akart rajta. Határozottan tudtuk, hogy azért volt ott, hogy a szereplőnket egy új szintre segítse. Valós okból tettük.


Jeremy most nagyon belemerült a vámpírvilágba. Szóval mit várhatunk tőle ebben az évadban?

Plec:
Nem mondjuk meg, hogy mi történik vele azon kívül, hogy "életben van". Ezt figyelmen kívül hagyva a legfontosabb dolog most Jeremy számára, hogy ennek a dolognak a másik oldalán sokkal mélyebb és sokkal de sokkal erősebb önérzete lesz. Meg fogja kérdezni, hogy mi dolga van ezen a világon. Mindez a hiány miatt: szülők, Vicki, Anna és aztán a vágy, hogy véget vessen a saját életének.


Forrás : http://www.monitamunoz.gportal.hu/

2010. július 27., kedd

Ian Somerhalder új barátnője! Vagy mégsem? :D

Mint már tudjuk Ian szakított Megan Auldal hisz az egyik régebbi interjú-ban ex barátnőként emlegeti!
Most pedig úgy látszik új társra talált aki sajnálatunkra nem Nina Dobrev :(
Most gondolom sokan elkeseredtetek , de én még mindig azt mondom, hogy várjuk ki a végét ;)
Hisz érezhető ,látható közöttük a kémia és ezt nem csak azért írom mert a soriban Delenás vagyok ,hanem mert akinek van szeme az látja :)Nina&Ian szurkolunk :)

DE ez még NEM 100 %-os hír mert 2 videó készült San Diego-ban és az egyiken Ian átöleli ezt a szőke nőt ,viszont mint tudjuk Ian szereti ölelgetni a hölgyeket xD
És elvileg ez a nő csak egy stáb tag akivel jóban vannak... ezt már csak ők tudják :)


Szóóval itt a két videó, de mint mondtam még semmi sem biztos :)
A harmadik videóban pedig azt láthatjuk ahogy Nina és Ian taxiba ülnek :)

Comic Con 2010 interjú Kevin Williamsonnal

Most pedig egy Interjú a vámpírnaplók egyik kiváló producerével Kevin Williamsonnal!

Az interjúban utalásokat kapunk arról, hogy mit várhatunk a következő évadban, -bár ezek nem koknkrétak- és szó esik Katherineről természetesen, no meg Tyler Lockwood is tartogat néhány meglepő pillanatot számunkra Kevin szerint. :)

Kérdés: Mit várhatunk ettől az évadtól?
Kevin: Nos, Katherine visszatért Mystic Fallsba, így egy kicsit átváltottunk játszadozósba. Meg kell mutatnunk, hogy milyen hatással lesz ez Stefanra és Damonra. De még olyan nehéz erről beszélnünk, mert szinte minden meglepetés lesz! Annyi biztos, hogy Katherine visszatért, és Stefant a
karja.

Kérdés
: Lehet más ok is amiért visszatért?
Kevin:
Talán... lehet.

Kérdés: Miket fogunk megtudni Katherineről?
Kevin: Annyi mindent rejt még 1864. Mi történt? Miért nem volt a sírban? Hogy menekült ki? Hová ment? Miért nem ő tért vissza Mystic Falslba újra kezdeni mindent? Mi hozta őt haza? És még sok sok móka vár, no meg persze ott van a Lockwoodok titka.

Kérdés
: Miben különbözik Katherine a régi 1864-es Katherinetől?
Kevin: Egy számító nőszemély. Érdekes lesz ezt nézni. Más abban az értelemben, hogy nem kell fűzőt viselnie, és más különböző dolgokat.

Kérdés
: Mennyi visszatekintős rész lesz?
Kevin:
Terveink szerint 3 de én jobban szeretném ha 4 lenne.

Kérdés: Láthatunk majd halott karaktereket a visszatekintős részekben?

Kevin:
Igen.

Kérdés:
Isobelt láthatjuk
újra?
Kevin: Nem rögtön. Még nincs semmilyen tervünk vele kapcsolatban. Utálok nemet mondani, de az első 12 epizódban nem hiszem hogy benne lesz.

Kérdés:
Mit tudnál mondani nekünk Tyler naplójáról ebben az évben?
Kevin:
Tyler sokat fog tanulni Mason nagybácsikájától, aki a legelső epizódban érkezik. Elmegy hozzá tanulni, megismerkedik az "átkával", megtudja ki vagy mi ő, és hogyan kezelje ezt. Ez egy tipikus felnőtté válási időszak lesz, miközben választ kapsz olyanokra mint, miért vagy az ami, miért vagy olyan ideges, miért érzed magad elveszettnek...

Comic Con 2010 interjú Paullal :)

És végül nézzük -olvassuk- a Paul-al készített interjút :)

Kérdés: Változnak majd az érzései Elenával kapcsolatban? Paul: Elena, Elena, Elena. Szereti őt. Ez amolyan átalakulás féle lesz. Próbálja elfogadtatni magával, és dűlőre jutni. De hisz ez Ő. Mást fog tenni, mint amit kellene. Nevess és légy kedélyes.

Kérdés: Stefant foglalkoztatja majd a verandán történt Damon-Elena csók?
Paul:
Számomra, ez egy szívtörő pillanat lesz, ami Damon és Elena között történt. Mert hiába annyira antiszociális és
rosszindulatú és talán gyilkos is, tudja, hogy szeretem. (Damont). És ez a legrosszabb dolog amit tehetett. Ennél a ponttnál Stefan nem fog törődni semmivel. Olyan lesz, mint... tudod... többé nem érdekel ez az ember.

Kérdés:
Katherine azt mondta, hogy Stefanért jött vissza, érdekli ez őt?
Paul:
Ez összetettebb annál. Azt hitte, hogy szerelmes Katherinebe, aztán ő az aki felelős a halhatatlanságáért. Nehéz. Egyrészt undort érez másrészt viszont.... kicsit érdekes.

Kérdés
: Mit szeretnél Stefannal kapcsolatban?
Paul:
Szeretem, nem feltétlenül de szeretem Stefan sötét oldalát. Jó hogy Stefannak van más taktikája is, de egyben terhe is.

Comic Con 2010 interjú Ninával :)

Most pedig folytassuk Ninával :)

Kérdés: Melyik
testvérnek szurkolsz, kit válasszon Elena?
Nina: Defant! A másik testvért, a kettő tökéletes keverékét.

Kérdés: Mi van most, hogy Katherine visszatért?
Nina: Az első szezonban nagyon kevés Katherine rész volt. Leginkább Elena voltam, de ebben az évadban sokkal több lesz Katherineből. Visszajött és a lány pusztítani fog mindenhol. Szórakoztató lesz mivel olyan mintha Damon cipőjében járnék, sok jelenetem lesz velük és összezavarom mindegyikük agyát.

Kérdés: Lesz újabb Damon-Elena csók ebben az évadban?
Nina: Legalább egy Salvatore testvért tuti, hogy megcsókolok ebben az évadban.

Kérdés: Mi van most, hogy Katherine visszatért?
Nina: Az első szezonban nagyon kevés Katherine rész volt. Leginkább Elena voltam, de ebben az évadban sokkal több lesz Katherineből. Visszajött és a lány pusztítani fog mindenhol. Szórakoztató lesz mivel olyan mintha Damon cipőjében járnék, sok jelenetem lesz velük és összezavarom mindegyikük agyát.

Kérdés: Mivel és hogy lesz Katherine és Elena megkülönböztetve, mint megjelenés?
Nina: A sylist, az alkotók és köztem nagy az egyensúly, de nem félek kimondani azt amit szeretnék ha a megjelenésükről van sz
ó. Szeretném őket különbözőképpen látni, például Elena egy kopott farmer lány, míg Katherine szerintem szűknaci és magassarkú típus. Ezek mind kicsi dolgok, de észre lehet őket venni. Sokkal jobban kell különbözniük annál, mint amennyire hasonlítanak egymásra.

Comic Con 2010 interjú Ian-nel :)

Celly nevű látogatónktól kaptunk pár linket amik angol interjúkat tartalmaztak,amik a Comic Con-on készültek és SOK-SOK úúj információt SPOILERT tartalmaznak!
Ezeket most elhoztam nektek magyarul :)

Vámpírnaplók: Fog e Nina Dobrev és Ian Somerhalder újra smárolni? Mi mekérdeztük! Felejsd el hogy Team Edward vagy Team hogy is hívják vagy, az ádáz harcot most a Vámpírnaplók Stefanja és Damona illetve Elenája és Katherineje vette fel a Comic Conon.

Kezdjük az interjút Iannel :)

Kérdés: Mi a helyzet Damonnal a második évadban?
Ian: Ez nem feltétlenül egy boldog évad lesz Damon számára. Azt hiszem, hogy bár rengeteg kihívás elé lesz állítva, ő egyáltalán nincs hozzászokva az ilyenekhez. De úgy hiszem, hogy sokkal több más dolog is lesz, mint nézni Damont, például a veszély ami Mystic Fallsot fenyegeti. De ez lesz számára az egyik kihívás és már nagyon várom, mert így tutira nem lesz unalmas.

Kérdés: Látni fogjuk továbbra is Damon emberi oldalát, vagy visszatér a gonosz?
Ian: Hát, úgy gondolom, hogy mikor megtudja, hogy nem Elenát csókolta, egy ici picit dühös lesz.

Kérdés: Miután rájön, hogy Katherine itt van, továbbra is őt akarja majd?
Ian: Igen, akarja majd, mint egy idióta. Fura, tudod a szerelem vakká teszi az embert. Arra kényszerít minket, hogy hülyeségeket csináljunk...

Kérdés: Damon Katherine iránt táplált érzései átirányulnak majd Elenára?
Ian: Nem tudom. Hogy őszinte legyek, tényleg nem tudom. De szeretném látni ahogy rájön hogy Katherine egy őrült, manipulatív szuka... De ahonnan Damon jött, és amit Katherinetől tanult...

Kérdés: Szerinted Elena kihozza Damonból az emberi oldalát?
Ian: Azt hiszem, hogy csak akkor láthatod mikor Elenával van.

Kérdés: Bepillanthattunk a második évad első epizódjába. Katherine azt mondta, hogy Stefant akarja. Hogy érinti ez Damont?
Ian: Ez is egy dolog ami miatt összetörik.

Kérdés: Hogyan befolyásolja ez Stefan és Damon kapcsolatát?
Ian: Kísérleti szövetség. Ezek a dolgok. Ez érdekes, de talán pont ez az ami újra létrehozza közöttük a szövetséget...

2. évad Promo + Magyar felirat!

Még mindig nem jó minőségben de végre itt van magyar felirattal is :)
Ha valaki nem értette volna ,hogy miről is beszélnek benne az most megnézheti ;)

A linkért köszönet Celly-nek :)
És még annyit tennék hozzá ,hogy a végén amit Katherine mond Stefanak az szerintem nem long story hanem LOVE story de ez nem biztos mert ki hogy hallja :)


2010. július 26., hétfő

Vámpírnaplók 1x06 Előzetes


Itt van a 6.rész előzetese, ami szerintem kicsit hasonló a Moonlight promo epizód elejéhez. :)

2010. július 25., vasárnap

Amerikai Vampire Paródia Letölthető

Vampire Suck
Nem sokban tartozik a VD-hez ez a Twilight paródia vagyis csak egy kis részben, de ha már régebben írtam róla: --amit ITT meg is nézhettek ujjra-- akkor most be is rakom :)ITT megnézhetitek Online vagy akár le is tölthetitek!

A linkért köszönet az egyik barátnőmnek Virág-nak :) /kösziiii :)/

Előzetes:


Bakik :D

És ,hogy nevessünk is egy kicsit íme egy videó az első évadban ejtett bakikról :D
Végre láthatjuk azt a bizonyos esést a végén amiről már annyit meséltek a kedvenceink :D

A videóért köszönet
Celly-nek :)

Comic Con interjú / Nina Dobrev /

Elképesztő ,hogy mennyi infó, kép és videó jön a Comic Conról. Végülis ez volt a nyár legjobban várt rendezvénye :)
Készült egy interjú Ninával is.
Mint mindig most is nagyon kedvesen válaszolt a kérdésekre :)
Íme a videó:

Comic Con Wired Cafe

Íme két videó az eseményről!
Az elsőben Steven R. McQueen-el készítenek egy interjút a helyszínen, a másodikban pedig Michael Trevino-val .

<--- Steven R. McQueen

''Steven elmondja, hogy a második évadban Jeremy karaktere tovább fejlődik, egy új szintre ér. Azt sajnos nem árulhatta el, hogy vámpírrá változik-e, de most, hogy tudja az igazságot sokkal világosabb számára minden és harcolni fog. Egy True Blood crossover-ről azt mondta, érdekes lenne.''


Michael Trevino --->

''Michael elmondja, hogy a második évadban előjön ez a farkasos dolog.. Elmondása szerint ez az "átalakulás" egy hosszabb folyamat, de nem tudja a készítők miként akarják ezt megjeleníteni. Esetleg hasonlóan a Twilighthoz vagy inkább a True Bloodhoz. Szerinte igazi farkasokat fognak használni. Valamint kiderül, hogy egy egész falkával lesz dolgunk. A szerelmi sztorit illetően szerinte Caroline vagy Bonnie jöhet szóba. Arra a kérdésre, hogy miért érdemes várni a második évadot azt mondta: "Mert izgalmasabb, új szereplőket ismerünk meg és lehet hogy olyan régi szereplők is visszatérnek, akikről azt hittük halottak. Sosem lehet tudni."

Comic Con 2010 Élő

Celly-nevű látogatónk pedig egy videót is linkelt nekünk az előző bejegyzéshez :)
Ezt most ITT meg is nézhetitek!
Köszönjük Celly :)

SPOILER áradat! :)

Nemrég, pontosabban egy bejegyzéssel lejjebb felkerült az oldalra a váárva vááárt 2. évad promo videója :O :D -személy szerint imádom- :)
Ezért aki nem nagyon értené a videót leszeretném írni ,hogy miről is beszélnek! Remélem nem baj :)

Szóóval:

Katherine találkozik Bonnie-val.

Damon elmondja Stefannak, hogy csókolózott Elenával.
(xD)

Katherine (vagy Elena?de valószínűbb hogy Katherine mivel Damon és Elena között még nem esett szó ilyenekről)
szóval Katherine elmondja Damonnak, hogy soha nem szerette.
- The truth is, I never loved you.
(Az igazság az, hogy soha nem szerettelek.)

Katherine elmondja Stefannak, hogy ÉRTE jött vissza.
Stefan elutasítja, és Katherine gyomorszájon üti.
- The problem, Katherine, is that I hate you
(A probléma, Katherine, hogy utállak.)
Erre Katherine megüti Stefant.

- That sounds like the beginning of a love story, not the ending.
(Ez úgy hangzik, mint egy love story kezdete, nem a vége.)

Comic-Con 2010 Season 2 Trailer


Sziasztok. Egy rajongó felvette kamerával a 2.évad előzetesét. Sajnos nem valami jó minőség, de jobb mint a semmi.

2010. július 24., szombat

CNN bemutatkozó vagy valami olyasmi :D

Mint már pár bejegyzéssel lejjebb olvashattátok ,Eljött a ComicCon ideje, ami sok sok új információt/képet ad -remélhetőleg- a VD 2. évadjáról ,a szereplőkről, és még sok más dologról :)

Elősször is itt egy videó a három főszereplővel Ninával,Iannel,és Paullal!
ami egy bemutatkozó féleség lenne :)



PS.: Nina valami gyönyörűség :) Ian pedig hogy ránéz már *.* :) édees :D

Kevin Williamson / Comic Con 2010 /

Kevin Williamson (a VD egyik producere) részt vett a TV Guide's hot list panelnél,és sikerült kihúzni belőle pár érdekes dolgot. :)

SPOILER-t tartalmazhat!

- Az első epizód a második évadnak elkészült csütörtökön. "kisebb folytatásos rész" bekészítve.

- Katherine évadzáróban való megjelenése és a csók az első naptól kezdve elvolt tervezve.

- Szerintem Nina nagyszerű munkát végez... ő aztán hűű, lenyűgöz majd mindenkit ebben az évben, mind a két karakterével.

- Rengeteg nagyszerű dolgot várhatunk misztikusság terén. Vérfarkasok, és a szerelmi háromszög helyett immár négyszög.


Happy Birthday Paul!! :)

A napokban töltötte be 28. életévét Paul Wesley ezért szeretnénk neki is -kicsit ugyan megkésve- de Nagyon Nagyon Boldog Születésnapot kívánni !! :)


Újabb Twitter üzenetek! SPOILER veszély!! :D

Úgy látszik tényleg közeleg a 2. évad premierje mivel egyre Több dolgot árulnak el a folytatásról :D
Aminek p
ersze mi nagyon örülünk ;)

A pirossal szedett szöveg SPOILER-es!

Ime két Twitter üzenet a TVGuideMagEIC-től:


"Ian Somerhalder azt mondta, Damon nem tudta, hogy Katherinet csókolta meg, de a 2. szezon premierben rájön"

"Úgy mutattam be Iant a WB partin, mint a pasimat; ő úgy mutatott be engem, mint az ő leendő ex-feleségét. Igen, az vagyok!"


/ azt viszont nem tudni, hogy ezt a 2.
Tweet-et ki írhatta ... :D /

2010. július 23., péntek

Újabb Spoilerek!!

Most még több titkot, és érdekességet olvashatunk a sorozat folytatásáról. Szó lesz új szereplőkről, továbbá egy-két rejtélyes dologról.


A következő évadban a vérfarkasokról fogunk többet megtudni. Most megerősítették, hogy lesz még egy új faj a 2. évadban: Blue Devils (kék ördög?:O miafenexD) A CW hamarosan dönt arról, hogy esetleg lesz egy visszatérő szereplő, Vanessa. Ez a karakter egy gyönyörű, inteligens végzős hallgató a Duke Egyetemen. Ő fog segíteni Damonnek és Alaricnak a farkasemberek utáni kutatásban. Damon és Alaric egy csapatot alkotnak majd a második évadban? Már alig várjuk! :D

Továbbá megérkezett egy újabb spoiler, melyben a 2. évad 3. eizódjáról kapunk információkat.

A Vámpírnaplókba keresnek egy színésznőt, aki eljátsza Aimee-t. A karaktert úgy jellemzik, hogy egy édes szexi, és szórakoztató lány, aki szeret flörtölni, és tervei vannak Mattel. Na és Caroline? Nos, ő lesz az ellensége. Aimee valószínűleg egy vendég/visszatérő szereplő lesz, aki "jól fog kinézni bikiniben" xD. Ó szegény Caroline... Ezzel együtt bizonyossá vált, hogy Caroline túléli a balesetet! Viszont egy újabb információt tudhatunk meg erről az epizódról: Tyler egy partin, teliholdkor. Kísérteties és egyben ijesztő... Vérfarkas.

kéész a 2. évad elsőő epizódja :O :D

Kat Graham ,Ian Somerhalder és Nina Dobrev is írt a twitterére miszerint befejezték a 2. évad első epizódjának a forgatását :O :))))
A kis logókra kattintva elérhetitek kedvenceink eredeti Twitterét :)


@iansomerhalder: Just wrapped episode 1 of season two- San Diego here we come. Beware...
--Épp most fejeztük be az első részét a második évadnak. San Diego itt jövünk. Óvakodj...--


@katgraham: Can't believe we already wrapped the first episode of the second season of vampire diaries! Got to shoot w (cont)
--El sem hiszem,hogy befejeztük az elő epizódját a Vámpírnaplók második évadjának.--

@ninadobrev: Felvettük az egyik leghevesebb jelenetünket @iansomerhalderrel. Hű. A második évad kifog titeket készíteni.


@iansomerhalder: Nina kimerülten hagyta el a forgatás forgatás helyszínét ;) remek felvétel



Személy szerint erre a heves jelenetre meg mondjuk már az egész 2. évadra nagyooooon de nagyon kíváncsi vagyok :O :D (L)